| |

Aprenem: dibuixar sense mans

totnens-aprenem-pintar-sense-mans3

Experimentar és aprendre i en aquest cas es tracte de veure com es pot continuar sent artista i dibuixar i pintar quan no es poden utilitzar les mans. Com s’explica en el post original als petits artistes se’ls hi ha mostrat algunes obres d’artistes que pinten amb els peus o la boca per demostrar-los el que un pot arribar a fer amb força de voluntat i ganes de superar-se davant d’un obstacle, en aquest cas el fet de no tenir mans per agafar un llapis o un pinzell. Inspiració, es titula el post i és així com les petites artistes ho han fet, i han descobert que és complicat dibuixar amb els peus o la boca només la voluntat i la capacitat creadora no impedeix als artistes seguir treballant.

Si teniu espai enganxeu, com han fet al post, un enorme full a la paret, ha de ser gran per facilitar que els nens puguin treballar utilitzant diferents parts del cos per dibuixar o pintar. Necessiten, com podeu comprovar en les fotos, poder dibuixar a diferents alçades: arran de terra amb els peus però també a l’alçada de la boca o colzes. I si volen, també poden dibuixar amb les mans, d’aquesta manera podran comprovar els resultats.

Com dibuixar amb els peus

totnens-aprenem-pintar-sense-mans5

totnens-aprenem-pintar-sense-mans2

Dibuixar o pintar amb els peus no resulta, d’entrada, massa fàcil. Primer cal saber aguantar el llapis amb els dits dels peus, i costa. Un cop han aconseguir aguantar el llapis cal practicar la destresa i la força per poder fer-lo anar sobre el full.

Aprenem a dibuixar sense mans

totnens-aprenem-pintar-sense-mans1

També es pot practicar amb altres parts del cos. Pintar o dibuixar amb la boca o més complicat encara, dibuixar fent servir els colzes.

Grans creacions per a petits artistes

totnens-aprenem-pintar-sense-mans4

Un bonic paisatge florit !

 

Bona feina artistes !!!

via art bar blog

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat