5 excursions amb pícnic

Ens agrada, de tant en tant, fer resums de sortides amb algun nexe en comú. Avui us proposem 5 excursions amb pícnic que són cinc propostes per sortir amb els nens a fer un tomb o una bona excursió. Totes les propostes tenen un enllaç a l’àrea de pícnic i a la ruta o passejada. Des d’un circuit d’orientació a un itinerari amb passarel·les a un 100Cims amb bones vistes.

 

5 excursions amb pícnic, per començar o acabar a taula

De fet són 5 excursions amb pícnic o 5 zones de pícnic des d’on poder fer una excursió o passejada pels voltants. No totes les propostes tenen el mateix grau de dificultat. Consulteu els enllaços per saber-ne més, itinerari, fotos i característiques a tenir en compte.

Parc Forestal de Can Cases de Martorell – passejades pel bosc

5 excursions amb pícnic

5 excursions amb pícnicveure fitxa

El Parc Forestal de Can Cases de Martorell és un gran espai de lleure ubicant en les antigues terres de conreu cedides per SEAT a l’Ajuntament. Té una extensió de 30 Ha i està situat al nord-oest del municipi. Està format per dues àrees ben diferenciades: la zona de pícnic i la zona de camins que s’endinsa dins el bosc. Teniu barbacoes, zona infantil i circuit d’orientació. Martorell – Baix Llobregat

 

Àrea de lleure de l’ermita de Sant Josep a Montblanc –

5 excursions amb pícnic

5 excursions amb pícnic

A l’àrea de lleure de l’ermita de Sant Josep està  situada a 2 Km del nucli urbà i s’hi pot arribar fent un agradable passeig o en cotxe. La utilització de les taules i barbacoes és de pagament, també és zona d’acampada. Des de l’ermita podeu fer la bonica excursió fins la Cascada de la Vall, ruta circular de 5,2Km. Montblanc – Conca de Barberà.

 

Àrea de lleure Forestal del Montmell – fem un 100Cims

5 excursions amb pícnic

5 excursions amb pícnic

L’Àrea de lleure Forestal del Montmell està inclosa dins el Pla d’Espais d’Interès Natural i té una superfície d’unes 20 hectàrees. Situada al mig del bosc, rodejada de pins, resulta un bon lloc per anar a passar el dia i fer diferents rutes i excursions per la serra.Disposa de taules, barbacoes i serveis. Excursió fins la Talaia de Montmell amb els seus 861 metres és el cim més al del Baix Penedès i un excel·lent mirador de bona part de la comarca. El Montmell – Baix Penedès.

 

Àrea de pícnic Font de l’Espadella a Alòs de Balaguer – seguint el Segre

5 excursions amb pícnic

5 excursions amb pícnic

Àrea de pícnic Font de l’Espadella es troba situada a un dels punts d’entrada de la ruta del Congost de Mu. S’hi accedeix per una pista forestal des del mateix poble. L’espai està situat a la vora del riu Segre i des d’aquí és fàcil accedir-hi. Disposa de taules de pícnic, font i una cabana de pedra, rotlle, on s’hi pot fer foc. L’itinerari pel Congost de Mu fins Central Hidroelèctrica de Camarasa és de 13,8Km (anada i tornada). L’itinerari té passarel·les, ponts penjats i algun tram costerut.  Alòs de Balaguer – La Noguera.

Les fonts de Rellinars – 2 itineraris

5 excursions amb pícnic

5 excursions amb pícnic

Des de les la zona de les Fonts de Rellinars podreu acostar-vos fins la Balma de l’Andaló (a 500m de les fonts). La bonica zona de pícnic us permetrà fer-hi estada per dinar o berenar. Es recomana visitar-la després de les pluges per assegurar-vos veure com ragen les fonts. Al post trobareu un segon itinerari, la ruta del racó de les fonts, de 4,2Km. que comença des del poble. Rellinars – Vallès Occidental.

 

+ sortides per anar anar de pícnic (post)

+ de pícnic per Catalunya (al mapa)