Què fem?

Via Verda de les Masies

  1. Home
  2. »
  3. Via Verda de les Masies
adreça:
Plaça 1 d'octubre - Aiguaviva Gironès (el)
coordenades: 41.9382272 / 2.7594566

 

 

 

 

El tram de la Via Verda de les Masies uneix els municipis de Vilablareix i Aiguaviva, i enllaça amb l’Aeroport de Girona, al terme municipal de Vilobí d’Onyar. Un itinerari fàcil i familiar per fer amb nens.

Via Verda de les Masies d'Aiguaviva a l'Aeroport de Girona

  • Distància: 6 km.
  • Desnivell: 3,7 m
  • Dificultat: mínima
  • Tipus ruta: lineal
  • Inici: Plaça 1 d'Octubre 1 d'Aiguaviva

Tram Via Verda de Girona

Via Verda de les Masies d'Aiguaviva a l'Aeroport de Girona

L'itinerari permet connectar l’Aeroport de Girona amb els municipis del seu voltant a través d’una via verda, amb la qual cosa contribueix a una mobilitat baixa en carboni, segura i sostenible. El municipi d’Aiguaviva és un territori pla regat pel riu Güell i amb petits turons. Els seus habitants, tradicionalment, s’han dedicat a l’agricultura i la ramaderia bovina, i aquesta tradició agrícola es percep en el paisatge amb camps de conreus, envoltats de boscos de sureres i pins, i les vuitanta masies, actualment totes habitades, que es troben al llarg del recorregut.

Vilablareix

Via Verda de les Masies d'Aiguaviva a l'Aeroport de Girona

La ruta de les Masies arriba també fins al municipi de Vilablareix, que destaca per zones d’interès natural com el bosc de Can Xapes o el bosc de Sant Roc, així com pels tres rius: el Güell, el Masrocs i el Reremús. També en destaca la tradició agrícola.

 

Altres llocs d'interès

+vies verdes

activitats i rutes pel Gironès

 

 

INSTAGRAM