Què fem?

Turó de Castellets

  1. Home
  2. »
  3. Turó de Castellets
adreça:
Ctra. BV-5114, km 26,8, Fogars de Montclús, Vallès Oriental (el)

 

 

 

L'excursió fins el  primer Turó de Castellets és el tram fàcil de la ruta que segueix pels Castellets fins les Agudes. L'itinerari comença a l'Aparcament de Sesferreres (Ctra. BV-5114, km 26,8 ), si veniu de Viladrau us queda a l'esquerre. Un cop a l'aparcament us caldrà agafar el camí marcat amb una línia vermella. El sender es va enfilant per trams fresats de desnivell irregular però apte per fer-lo amb nens petits tot xino-xano. La baixada es fa refent el camí fet.

 

Turó de Castellets (el primer tram del camí a les Agudes)

Turó de Castellets

Turó de Castellets

  • Cal deixar el cotxe a l'aparcament i buscar la marca vermella que indica l'inici del camí.
  • Un cop agafar el sender no heu de deixar les marques vermelles. Aneu una mica en compte ja que les marques no sempre són fàcils de veure.

Turó de Castellets

Turó de Castellets

  • De seguida us endinsareu a la fageda en un bonic tram enmig del bosc, en una estampa típica del Montseny. Les roques, amagades per les fulles, i les arrels dels arbres, dibuixen un camí de fades i follets.

Turó de Castellets

Turó de Castellets

  • Després de caminar per dins el bosc sortireu a la zona del carenat de la muntanya. Un espai obert i ample sense perill.
  • Seguiu pel camí que està perfectament marcat cap amunt. Aquest us condueix fins el primer cim dels Castellets (1412 m).

Turó de Castellets

  • Per tornar cal refer el camí de pujada.

Les Agudes pels Castellets

Turo de Castellets

punt on acaba la nostra ruta amb el Coll de Sa Siureda, en primer terme, seguit dels Castellets i, al fons, les Agudes

La ruta continua pujant (grimpant) per la resta de Castellets fins les Agudes, i segueix. No es aconsellable fer-la amb nens petits o no acostumats a caminar ja que cal grimpar per les roques en alguna zona aèria. Us deixem l'enllaç molt complert que allarga la ruta fent els Castellets, les Agudes, el Turó de l'Home i la font de Briançó i torna fins l'aparcament. ruta wikiloc Lorri.

 

 

 

 

 

etiquetes: