1. Home
  2. »
  3. Tot Circ – Circ a les Feixes
web:
adreça: Ctra. de Copons a Veciana, km 1,5
adreça:
Copons Anoia (l')
obert: tot l'any
telèfon: 93 809 00 81 / 686 837 225
correu electrònic: info@totcirc.com

 

 

 

 

A Tot Circ podreu gaudir del món del circ en un entorn molt agradable i en plena natura. Tallers i espectacles pensats per a tot tipus de públics; escoles, grups, famílies.... per passar un dia entre carpes. A Circ a les Feixes viureu una experiència lúdica i divertida amb l'opció de quedar-vos a dinar a la zona de pícnic o a la Vagoneta-bar. Disposen, també, d'un ventall d'espectacles de diferents formats per fer-los a places, carrers o espais a concretar.

 

 

Tot Circ, activitats de circ per a tots el públics

Un espai on podreu viure el món del circ de moltes maneres. Espectacles innovadors i diferents per gaudir de la màgia del circ i el teatre. Espectacles en diferents formats perquè puguin representar-se en qualsevol lloc, festes majors, fires, escoles, etc... . Tot Circ omplirà les vostres celebracions de creativitat, imaginació, espectacularitat, risc, humor i molta, molta il·lusió.

Espectacles com: Passa volant... reciclant! , Hopa-li, Pista que vinc, Taller la gran parada, Tastacirc, Taller espectacle Tastacirc... i el nou espectacle Top Ten Circ.

 

Circ a les Feixes

Les escoles a Tot Circ

Passeu un dia diferent amb l'escola tot gaudint del circ i de l'entorn. L'espai està preparat per rebre un grup de nens. A part dels taller i activitats hi trobareu zona de pícnic, fonts d'aigua potable, lavabos, servei de bar... i camp per córrer. Taller de circ on vosaltres mateixos sereu els únics protagonistes : trapezi, maroma d'equilibris, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants... Divertit espectacle de circ amb malabars, equilibris, acrobàcies, humor i participació del públic.

Tot Circ per famílies i grups

Un dia al camp ple de circ i natura... L'activitat està pensada per a Ampes, grups familiars, famílies, esplais... Un dia amb tallers, espectacles i molta gresca. Disposeu de zona de pícnic o la Vagoneta-bar per dinar o sopar (cal reserva).

 

[/vc_row]

 

Consulteu dies i horaris de les activitats familiars 

 

 

Espai La Vagoneta de Tot Circ

Una bonica vagoneta reconvertida en bar. Sota comanda us podeu esmorzar, dinar o sopar. Teniu la possibilitat de contractar una festa d'aniversari ben especial: festes per a nens, famílies, amics... Inclou taller i activitats del circ. Consulteu activitats i preus a la web.

Serveis:

zona de pícnic, lavabos , aparcament i molta zona lliure

 

 

+ Anoia amb nensVol en globus a l'Anoia