Què fem?

Tobogan Calafell Slide, el tobogan gegant de trineus de 700m

  1. Home
  2. »
  3. Tobogan Calafell Slide, el tobogan gegant de trineus de 700m
adreça: Ctra. Bellvei, s/n
adreça:
Calafell, 43820 Baix Penedès (el)
coordenades: 41.198889 / 1.576667
obert: horari d'estiu / horari resta temporada
telèfon: 697 543 727
correu electrònic: email@calafellslide.com

Tobogan Calafell Slide, el tobogan gegant de trineus de 700m

El tobogan Calafell Slide és un tobogan gegant de trineus que llisca muntanya avall en un recorregut de 700m. Es tracte d'una atracció familiar ja que els nens més grans de 2 anys també hi poden pujar. Els menors de 8 anys han d'anar acompanyats sempre per un adult. El tobogan Calafell Slide està situat davant de la població de Calafell i s'hi accedeix per la carretera de Bellvei. A les instal·lacions hi trobareu servei de bar i zona de pícnic per poder passar un dia divertit i diferent en família. El tobogan Calafell Slide té els seus orígens en un curiós regal que el suïs Hans va fer als seu fill que volia un súper tobogan i aquest li va comprar i instal·lar amb vistes a Calafell i el mar en plena Costa Daurada.

Tobogan Calafell Slide: seguretat

El tobogan gegant de Calafell és molt segur i fàcil de conduir, per aquest motiu els més petits també hi poden pujar. El seu traçat, així com els trineus amb rodes estan pensants per lliscar amb total garantia. El mateix conductor és qui controla la velocitat del trineu, gaudint de la inèrcia de la baixada i de les corbes. Un mecanisme molt senzill de conducció el fa apte per a nens a partir de 8 anys. Els més petits viatgen a davant acompanyats d'un adult que és qui controla el fre.

Tobogan Calafell Slide, el tobogan gegant de trineus de 700m

Per mantenir la seguretat entre trineus es deixa una distància entre ells, de 25 metres, a la baixada. No es pot parar ni baixar al mínim la velocitat durant el recorregut per evitar el xoc amb el trineu del darrere.

Disposen de zona lliure de pícnic. Si heu de fer servir les barbacoes sempre és millor trucar i fer la reserva. També organitzen festes d'aniversari.

*Consulteu horaris i preus a la seva web.

 

 

 

Save

Save

Save

Save