baner tram baix

Què fem?

The Indoor Jumping Club

  1. Home
  2. »
  3. The Indoor Jumping Club
adreça:
carrer Perú, 230 - Barcelona Barcelonès (el)
horari: de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 h. Dissabtes, diumenges, festius de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 21:00 h.
telèfon: 935 197 021
correu electrònic: info@theindoorjumpingclub.com

the indoor jumping club logo.

 

 

 

 

El The Indoor Jumping Club és un paradís del salt situat a la confluència dels barris de Sant Martí i Poblenou, l’únic ubicat a Barcelona. Un espai innovador amb tres zones diferenciades: la zona kids (per a infants fins a 7 anys), la zona Jumpers (amb llits elàstics i les atraccions més atrevides) i la zona de restauració. Tot, en un espectacular espai amb una ambientació i il·luminació úniques!

 

 

The Indoor Jumping Club

La zona Kids per als més petits (a partir de 4 anys)

the indoor jumping club 0

ZONA KIDS: hi trobareu un inflable gegant dissenyat per una empresa capdavantera a nivell mundial amb diferents jocs i reptes per als més petits (els infants de fins a 4 anys podran accedir-hi amb un adult d’acompanyant). Un món de fantasia on us espera una piscina de cubs d’escuma, un quatre en ratlla diferent i gegant, una paret d’escalada, una àmplia zona de salt, un circuit ninja amb boles gegants i molt més! Zona Kids pper als més petits

 

Zona Jumpers a partir de 7 anys

ZONA JUMPERS: per a infants majors de 7 anys i adults, compta amb 44 llits elàstics, 4 llits olímpics, murs verticals, jumping smash, murs interactius, piscina de salt i battle bar, entre altres atraccions... A la zona jumpers, fun is in the air!

 

Zona restauració i festes d'aniversari

the indoor jumping club 0

ZONA DE RESTAURACIÓ: el The Indoor Jumping Club compta també amb una atractiva zona de bar, amb balcó panoràmic a la zona de salt i on es poden celebrar festes d’aniversari en espais molt atractius i diferenciats.

 

 

the indoor jumping club 0

No t’ho pensis més i vine a moure’t i divertir-te al The Indoor Jumping Club!

 

Com arribar-hi:

  • Metro: L2 parada Sant Martí.
  • Autobús: 33, B25, H10, H12, H14, N2, N8, N11, V27 i V29.
  • Tram: Parada Sant Martí de Provençals, T5 i T6.
  • Bicing: Parades 136, 137 i 138.

 

 

 

INSTAGRAM