Què fem?

Ruta del corb marí de Calella

  1. Home
  2. »
  3. Ruta del corb marí de Calella
adreça:
Platja Garbí Maresme (el)

 

 

 

Sabíeu que els cors marins colonitzen una part del litoral del Maresme entre l'estiu i gener? Des de Maresme Costa Barcelona proposen una excursió que us permet observar-los. La ruta del corb marí de Calella és una excursió circular que comença a la Platja de Garbí i passa per Far, la Roca Grossa i les Torretes. Des del mirador de les roques es poden observar corbs marins assecant-se a les roques i gavines.

Ruta del corb marí de Calella

  • distància: 5,63 Km.
  • temps: 2 hores
  • dificultat: fàcil
  • tipus ruta: circular
  • inici: platja de Garbí

els corbs marins de la Roca Grossa

veure la ruta al wikiloc

els corbs marins de la Roca Grossa

els corbs marins de la Roca Grossa

(foto Radio Calella)

En petit el reportatge que fan des de Ràdio Calella parla el biòleg Enric Badosa. Els corbs marins de la Roca Grossa de Calella venen de Menorca a passar l'estiu fins aproximadament el mes de gener. Els podreu observar menjant, parant el sol i descansant.

Des de Calellacom proposen una ruta més curta d'uns 3Km que comença des del pont de fusta de la Riera Capaspre. AQUÍ us deixem l'enllaç.

fauna i flora

ruta del corb mari de calella

les Torretes, un mirador sobre Calella

Vora mar cal destacar la vegetació mediterrània formada per santolines, gazànies, tamarius... Des del mirador de les roques es poden observar corbs marins assecant-se a les roques i gavines. Al voltant de la talaia de les Torretes trobarem un mosaic de brolla silícica i pinedes amb estepes borreres, caps d'ase, ginestes i pins pinyers, i ocells com el tallarol capnegre, rupits o merles.

 

Altres activitats amb nens

+ Maresme amb nens

+ rutes circulars

 

 

INSTAGRAM

 

etiquetes: