Què fem?

Roca del Barret a Begues

  1. Home
  2. »
  3. Roca del Barret a Begues
adreça:
Puig del Bosc de Can Grau - Begues Baix Llobregat (el)
coordenades: 41.33475 / 1.92459

 

 

 

 

Ruta curta i fàcil que us acostarà fins a la roca del Barret a Begues. Un cim rocós de gresos silícics i argiles de 299 situat dins el Bosc de Can Grau. La sortida que us proposem és una curta caminada d'anada i tornada que tot i no ser perillosa cal anar amb compte amb els nens. Un cop arribats a Begues cal agafar el camí asfaltat de Begues a Torrelles i al primer desviament a mà dreta, deixem el cotxe. (Hi ha una esplanada de terra on caben uns 3 cotxes).

 

Roca del Barret a Begues

roca del Barret a Begues

roca del Barret a Begues

Des d'allà iniciem una petita caminada per un camí de pista (500 metres) fins a la preciosa roca del Barret. Quan puges el primer tram trobes una espècie de petita cova i per la seva part esquerra pots pujar a la part de dalt de la roca. No és difícil, però s'ha de vigilar, sobretot si aneu amb nens.
La Roca 
roca del Barret a Begues
Ocupa un àrea aproximada de 1600 metres quadrats i té una alçada d'uns 30 metres. Sota la roca s'estén el Pla de les Bruixes. A la part superior, de més difícil accés, s'obren cavitats naturals originades per l'erosió. Aquest punt és un referent toponímic molt conegut pels habitants del territori. Molt a prop d'aquest element natural passen la Carrerada i el Camí Ral. (+info) 

Parc de la Costeta

parc de la costeta
Si visiteu Begues no deixeu de fer un tomb pel Parc de la Costeta. Hi trobareu un tobogan gegant i serpentejant, circuits de cordes, taules de pícnic... Tot ben integrat al mig del bosc.