Què fem?

Racons de Camprodon

  1. Home
  2. »
  3. Racons de Camprodon
web:
adreça:
Camprodon Ripollès (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

Fem una passejada per descobrir els bonics racons de Camprodon. El municipi és la capital de la Vall de Camprodon i punt de partida per fer turisme rural i excursions. Els rius Ter i el Ritort, que creuen el poble, li dona caràcter i personalitat amb el vist i plau del bonic i icònic Pont Nou. Passejar pels carrers, creuar els diferents ponts, gaudir dels parcs i de l'entorn o comprar formatge i embotits en alguna de les botigues especialitzades son activitats que podeu fer durant tot l'any.

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

El riu Ter i el Pont Nou

Visitar Camprodon és  ideal en qualsevol època de l'any, cada estació té els seus encants. Descobrir-hi racons, carrers que porten al riu, ponts i passeres, aigua, pedres... És el centre turístic de la Vall i punt d'inici d'excursions i activitat de natura. Us deixem en fotos alguns dels bonics racons que hem captat, només una petita part de tot el que podeu veure.

 

El Pont Nou

Racons de Camprodon Pont Nou

Racons de Camprodon Pont Nou

El Pont Nou és un dels paisatges més simbòlics i reconeguts de Camprodon, la imatge més popular de la vila ha esdevingut una autèntica icona del turisme de muntanya català. Pugeu i creueu-lo tot fent un passeig per contemplar el riu i el carrer principal des de l'alçada. Podeu pujar i creuar el Pont Nou per veure el Ter i els carrers a vista d'ocell.

Racons de Camprodon Ppont Nou

Castell - Torre del rellotge

Racons de Camprodon Castell de la Torre del rellotge

El Castell, també conegut com la Torre del Rellotge, formava part de les fortificacions que es van construir en època de guerra per protegir el poble de Camprodon. Només que alceu una mica la vista us sorprendrà la torre amb el rellotge.

Cases, pont i passeres

No hem comptat els ponts i passeres que creueu el Ter i el riu Ritort per dins del poble, però sense dubte, son racons plens d'encant on observar les façanes de les cases, l'aigua, les flors o els ànecs que hi acostumen a nedar.

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

Racons de Camprodon

Places

Racons de Camprodon

Plaça de Santa Maria, un indret tranquil per descansar. Al fons hi trobareu l'església de Santa Maria.

Racons de Camprodon

Plaça de la Vila, un bonic racó empedrat  a l'ombra dels plataners on poder prendre alguna cosa.

Trenet turístic

Racons de Camprodon trenet turístic

El Trenet Turístic de la Vall de Camprodon cohesiona el territori i ensenya els encants patrimonials i paisatgístics de la vila. Les seves sortides es fan des del camí de la Cerdanya, amb unes perfectes vistes al Pont Nou, tot fent un recorregut per dins del poble.

 

Excursions pels voltants de Camprodon

Pujada a l'ermita de Sant Antoni de Camprodon

Des de Camprodon es poden fer diferents excursions i sortides. La pujada a l'ermita de Sant Antoni és tot un clàssic de les rutes en família. Un cop a dalt gaudireu de fantàstiques vistes sobre la Vall. AQUÍ teniu l'itinerari. Si busqueu un parc a l'entrada del poble segur que heu vist el Parc de la Mare de Déu de la Font, amb zona infantil, pícnic i un petit llac artificial.

 

web Turisme Camprodon

 

Altres llocs d'interès

+ descobrint pobles i ciutats

 

INSTAGRAM