baner tram baix

Què fem?

Parc Sot d’En Barriques

  1. Home
  2. »
  3. Parc Sot d’En Barriques
adreça: Av. Catalunya, 117
adreça:
Av. Catalunya, 117 Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.5655906 / 2.2265296

 

 

 

 

El Parc Sot d'en Barriques de Parets del Vallès és un dels espais de lleure del municipi. Disposa d'elements infantils com ara tobogans de grans estructures i un tobogan que permet baixar un petit turó. Hi ha una tirolina i elements de fusta com ara un circuit de cordes. També trobareu gronxadors i casetes de fusta per als més petits i aparells per fer exercici. Disposa d'un quiosc que funciona com a bar.

Parc Sot d'En Barriques de Parets del Vallès

Hem trobat el parc gràcies a la sortida feta pel Planes molones des d'Instagram.

sortidors Parc Sot d'En Barriques

Un dels atractius del parc son els sortidors que hi ha a la plaça encimentada. Un reclam perquè els més petits s'hi refresquin a l'estiu. Us deixem l'enllaç a la pàgina de l'ajuntament per veure l'horari d'obertura dels sortidors. A la nit s'il·luminen creant un bonic efecte visual.

Encesa de fonts i llums

Tots els divendres i dissabtes s’encendran de 20.30 a 22 h

Com ja és habitual per aquestes dates, es dona així el tret de sortida a les fonts d’aigua amb llum en l’horari de vespre. En unes setmanes, a mesura que avanci la calor, s’aplicarà l’horari d’estiu ampliant també els horaris de matí i tarda de les fonts d’aigua.

Consulteu AQUÍ l'horari d'estiu de les fonts.

 

Si teniu més fotos del Parc Sot d'En Barriques o voleu ampliar el contingut ens ho podeu fer arribar a través d'un comentari o al correu info@totnens.cat. Gràcies.

 

parcs tobogans gegants+ Vallès Oriental

+ tobogans gegants i especials

 

 

instagram