Què fem?

Parc del Turó del Drac

  1. Home
  2. »
  3. Parc del Turó del Drac
adreça:
Plaça Busquets - Canet de Mar Maresme (el)
coordenades: 41.5931843 / 2.5701655

 

 

 

El Parc del Turó del Drac és una zona de lleure situada al mig del poble de Canet de Mar. Ubicada al cim d'un petit turó i rodejada de pins i vegetació. Disposa de taules de pícnic, zona infantil i camins de passeig. Resulta ideal per fer-hi un tomb a la fresca del bosquet. No us perdeu la visita fins la font del turó del drac. Un gran drac presideix la font i qui sap si per això ha deixat de rajar-hi aigua (segons comenten).

 

Parc del Turó del Drac de Canet de Mar

Parc del Turó del Drac de Canet de Mar

Per la seva composició, situat a dins d'un bosquet, l'hem classificat com a parc forestal. És força gran i permet fer un bon passeig. Les taules de pícnic estan situades a la part sud. Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2017. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a parc forestal i parc infantil perquè us sigui més fàcil de trobar. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi.

La font del turó del drac

El parc deu el seu nom a aquesta curiosa font que està presidida per l'escultura d'un drac. Així doncs, passem a posar la fitxa a la nostra col·lecció de rutes per veure dracs singulars. 

font del Turó del Drac de Canet de Mar

(foto)

 

 

INSTAGRAM