Què fem?

Parc dels Milpins

  1. Home
  2. »
  3. Parc dels Milpins
adreça:
carrer Mil Pins - Les Franqueses del Vallès Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.636821 / 2.310731

 

 

El Parc dels Milpins està situat a Corró d'Avall, dins del terme municipal de les Franqueses del Vallès. Es tracta d'un gran zona de lleure en un espai natural a tocar de riera de Carbonell. Hi trobareu una zona infantil, taules de pícnic i molt espai per jugar i passejar. Al parc també es troba el circuit inclusiu 22 inclòs dins del Inclusive circuits. Un lloc ideal per estirar les cames de manera fàcil amb els nens a peu o en bicicleta.

Parc del Milpins a Les Franqueses del Vallès

Parc dels Milpins - circuit inclusiu 22

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2020 de la zona de pícnic del parc.  A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a parcs infantils i a rutes d'adaptades perquè us sigui més fàcil de trobar. A l'enllaç teniu moltes fotos que us permeten veure l'entorn.

Parc dels Milpins - circuit inclusiu 22

La zona de pícnic disposa de 7 taules, la majoria amb ombra en un espai força gran i obert. La zona infantils està a prop i a ple sol, té diferents jocs per als més petits.

 

Circuit inclusiu 22

Parc dels Milpins - circuit inclusiu 22

Des de Inclusive Circuits s'han dissenyat dos circuits dels del Parc del Milpins. Es recomana començar el recorregut des del Parc dels Milpins enlloc de fer-ho des de davant de l’Ajuntament. Així us podeu estalviar la zona urbana i gaudir 100% del verd. El circuits estan marcats amb fites

  • ruta: la blava de 3’3 km apta amb cadira de rodes elèctrica, handbike i Joëlette
  • ruta verda de 7’4 km apta amb Joëlette.

 

 

 

 

INSTAGRAM