Què fem?

Parc del Lledó de Berga

  1. Home
  2. »
  3. Parc del Lledó de Berga
adreça:
Passeig Lledó - Berga Berguedà (el)

 

 

 

El Parc del Lledó de Berga  és el parc més gran de la ciutat. Es troba situat entre el casc antic, l'eixample i el nucli residencial dels Pedregals. Ocupa una extensió de tres hectàrees, amb jardins a diferents nivells que li aporten un atractiu arquitectònic i paisatgístic. Compta amb passeigs, un amfiteatre a l'aire lliure, places, fonts i un estany. Pot accedir-se al parc per diferents indrets (carrer Pinsania, carrer Santa Joaquima de Vedruna, escales de Sant Joan, passeig del Lledó, etc.) cosa que permet comunicar fàcilment diverses zones de la ciutat.

 

Parc del Lledó de Berga

Parc del Lledó de Berga

L'any 2021 amb els pressupostos participatius es va fer una remodelació i actuacions puntuals per millorar-ne els equipaments. S'ha millorat l'enllumenament, la zona infantil s'ha traslladat a tocar del Santa Joaquima de Vedruna i s'han repintat els bancs així com eliminat els arbres morts que hi havia.

Parc del Lledó de Berga

El parc disposa d'un amfiteatre on es fan activitats culturals i molt espai per passejar. Esta disposat a diferents nivells i s'hi accedeix al llarg de camins plens de bancs i amb una zona de taules de pícnic. La font Lledó, que dona nom al parc, es troba en un dels seus accessos pel passeig Lledó.

Parc del Lledó de Berga

Disposa de:

  • zona de jocs infantils (situada fora del parc)
  • pista de skaiter
  • taules de pícnic
  • bancs de fusta
  • font
  • camins de passeig
  • amfiteatre

Parc del Lledó de Berga

Encara que du el nom de Parc nosaltres també l'hem classificat com a jardí ja que es tracta d'una gran zona verda destinada, bàsicament, al passeig i lleure envoltada d'arbres.

Les fotos les hem tret de l'Ajuntament de Berga, Aquí Berga i també de Berga és Natura.

 

 

sortir amb nens al Berguedà

+ parcs infantils

+ jardins i arboretums