Què fem?

Parc del Bosquet

  1. Home
  2. »
  3. Parc del Bosquet
adreça:
Av. Jume I - Sant Fruitós del Bages Bages (el)
coordenades: 41.74906 / 1.87544

 

 

 

El Parc del Bosquet de Sant Fruitós del Bages és una agradable zona boscosa ubicada entre els últims carrers de la vila i la muntanya del Montpeità. Hi trobareu una àrea de lleure que disposa de zona infantil, elements de gimnàstica i zona de passeig. Un mirador de cara a Montserrat li donen encara més atractiu. Des de fa poc també hi ha un nou element, en Banyetes, un dels 7 Fruitons del poble. 

 

Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages

 

El seu interès radica en haver-se convertit en la principal zona verda de lleure del poble de Sant Fruitós. La seva composició vegetal es troba formada per nogueres, pins, roures martinencs i alzines. A la zona infantil hi trobareu una tirolina, una estructura gran de tobogan i altres aparells per als més petits. També hi ha espai per a equipament de gimnàstica.

zona de pícnic del Bosquet

Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages

El parc només disposa de 2 taules de pícnic de fusta i una taula joc més petita que està situada molt a prop. Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2014. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a parc infantil i punts d'interès perquè us sigui més fàcil de trobar.

En Banyetes, el Fruitons del Bosquet

A la recerca del 7 Fruitons de Sant Fruitós del Bages

El Banyetes, l'escultura de l'esquerre, és el Fruitons de les tradicions del poble i la cultura, el trobareu en algun punt del Parc del Bosquet. A la recerca des Fruitons és un joc, gimcana familiar que us permet recorre 7 punts del poble per trobar aquests grans i originals escultures.

Les escultures al voltant del parc

Parc del Bosquet de Sant Fruitós de Bages

A Sant Fruitos del Bages hi ha diferents escultures repartides pel municipi. Dins del parc hi trobareu la de la foto superior, la de la nena a la font i la Constitució de 1812. Al davant del pavelló municipal hi ha la de Carles Checa (fill del Sant Fruitós) i molt a prop el Monument Multidimensional  i el monòlit d'Afred Figueres, pintor del poble. AQUí, des de patrimoni de la DIBA els teniu tots inventariats.

 

Altres indrets d'interès

parcs infantils

Bages amb nens

 

 

INSTAGRAM