Activitats estiu

Què fem?

Parc de les Rodes Germans Amenós

  1. Home
  2. »
  3. Parc de les Rodes Germans Amenós
adreça:
Santa Maria de Maldà Urgell (l')
coordenades: 41.5825414 / 1.032013

 

 

 

Hem descobert el curiós Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà gràcies al compte d'Instagram de La mochila en la espalda. I com que ens agraden moltíssim aquestes propostes personals de Land Art l'hem incorporat perquè us arribi a tots els qui ens seguiu. L'accés és lliure i creiem que és una bonica proposta per fer una escapada en família per visitar-lo i descobrir la zona i els seus voltants.

 

Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà

Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà

El Parc de les Rodes està construït a partir de diferents rodes de cautxú pintades. Aquestes, les podeu trobar en escales, terraplens, marges... i li donen un aspecte singular, estrany i bonic alhora a tot el conjunt. L'àrtista, en Josep Amenós, també va pintar i esgrafiar roques i pedres amb un estil peculiar i artístic que alguns experts l'han classificat com a art naïf. Aquestes són unes manifestacions artístiques on interpreta, en sentit figuratiu, personatges populars i religiosos combinats amb escenes costumistes d’una gran força visual.

Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà

Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà

Joan Amenós

Parc de les Rodes de Santa Maria de Maldà

Josep Amenós ha deixat el parc en herència al municipi de Sant Martí, així com la finca de 20 hectàrees on està situat, amb la voluntat que el consistori mantingui l’espai i el dinamitzi. Tota la informació i fotos ha estat recollit del web L'Oest.

Itineraris Land Art

land art - art natura

Si voleu veure més itineraris Land Art AQUÍ n'hem recollit unes quants. 

 

Altres llocs d'interès

L'Urgell amb nens

 

INSTAGRAM