Què fem?

Parc de les Pobles

  1. Home
  2. »
  3. Parc de les Pobles
adreça:
Carrer Mina de Madró, La Pobla de Mafumet Tarragonès (el)

plans en familia

 

 

 

El Parc de les Pobles de La Pobla de Mafumet és un homenatge a tots els municipis que tenen al seu topònim el mot Pobla. Concretament a Catalunya en són un total de 7. Té una extensió de 6.000 m2, comptant amb instal•lacions destinades a jocs infantils i activitats esportives. Es troba olt a prop del Parc del Bassal, situat a l'altre costa del camp de futbol.

Parc de les Pobles de La Pobla de Mafumet. Què hi trobareu?

El parc està just davant del Camp Municipal de futbol.  Podeu aparcar fàcilment,  però,  potser els dies de partit és més complicat. Això sí,  allà mateix hi ha un solar (no vigilat)  però és on aparca normalment tota la gent que va al futbol i potser allà trobareu lloc. Recordeu que el parc té un horari d'accés.

 

parc de les Pobles La Pobla de Mafumet

  • El parc disposa de diferents estructures de joc amb formes ben divertides. Començant per aquest bonic tractor tobogan.

parc de les Pobles La Pobla de Mafumet

El trenet amb vagons que tenen seients i jocs per fer un viatge imaginari engrescador.

parc de les Pobles La Pobla de Mafumet

Una gran estructura de vaixell per als qui els agrada navegar pel mar en busca d'aventures.

parc de les Pobles La Pobla de Mafumet

Jocs adaptats i altres per a criatures de diferents edats. Ja ho veieu podeu muntar amb camell o en ruc. Hi ha zona esportiva de futbol i bàsquet.  També hi ha per jugar a tennis taula i una gran tirolina. Disposa de taules de pícnic.

 

 

Altres activitats amb nens

+ Tarragonès amb nens

+ parcs infantils

 

 

INSTAGRAM