Què fem?

Parc de les Nacions de Torrevella

  1. Home
  2. »
  3. Parc de les Nacions de Torrevella
adreça:
Torrevella Baix Segura
coordenades: 37.9844443 / -0.6967978

 

 

El  Parc de les Nacions de Torrevella és el gran espai verd del municipi amb més de 35 mil m2. Està tancat amb una tanca perimetral i és d'accés lliure dins l'horari habitual. L'espai disposa de nombrosa zona verda on hi passegen diferents aus en llibertat. El punt central del parc és el seu enorme llac artificial on podreu veure un altra dels seus singulars atractius, la silueta del continent europeu. Ànecs, gallines, oques... es passegen lliurament pel parc.

 

Parc de les Nacions de Torrevella

parc de les Nacions Torrevella

El parc està dedicat als països europeus. L'eix del parc és el seu enorme llac on podreu contemplar ànecs i cignes i uns 3.000 peixos, també trobareu escultures d'animals com una iguana i un cocodril i una enorme tortuga. Disposa de sortidors d'aigua encara que el seu punt més original és l'espècie d'escultura d'aigua que sembla aguantar una enorme pedra. L'aigua prové de l'aprofitament del sistema de tractament de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals de Torrevella.

parc de les Nacions Torrevella

La vegetació del parc hi trobareu una abundant representació de la flora mediterrània amb parterres i camins de passeig. Disposa d'un terrari on podreu veure iguanes i altres animals de les Galàpagos.

Per als més petits busqueu l'enorme dinosaure de colors, un gran tobogan que farà les delícies dels nens. També hi ha una zona infantil amb aparells de joc per als nens. Dins del parc es troba la sala d'exposicions Los Aljibes amb exposicions temporals.

 

*fotos del web de Torrevella

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM