Què fem?

Parc de la Transsegre de Balaguer

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Transsegre de Balaguer
adreça:
Av. Països Catalans - Balaguer Noguera (la)

 

 

El Parc de la Trassegre de Balaguer és el parc del riu. Un gran espai de lleure que segueix el curs del riu paral·lel a l'Avinguda dels Països Catalans. El parc s'allarga gairebé des del pont de la C-26 amunt fins el Pont del Riu Segre on hi ha l'escultura a la cuina catalana. Hi trobareu diferents zones on practicar esports com bàsquet, la zona skaterboard i més amunt la zona del parc infantil. Si continueu amunt arribareu a l'escultura de la Transsegre i a la zona de pícnic.

 

Parc de la Transsegre de Balaguer

el Parc de la Trassegre de Balaguer

Situat al marge esquerra del riu Segre, es troba el complex a l’aire lliure per a la pràctica esportiva en temps de lleure. Al llarg de tota l’avinguda hi podem trobar des de entreteniments per als més petits com els gronxadors, passant als espais més pròpiament esportius com la pista de bàsquet, els espais de pràctica per a la petanca i les taules adaptades a l’exterior per a la pràctica del tennis taula.

Aquesta zona és caracteritza també per trobar als joves més atrevit amb els seus skates i patins; l’ampla via de l’avinguda i l’espai específic per a la pràctica del skateborad fan d’aquest lloc un espai lúdic i de lleure per als joves de la ciutat.

 

l'escultura Transsegre de Balaguer

el Parc de la Trassegre de Balaguer

foto escultura Rodaadas.net (teniu descrita una bonica ruta en bicicleta per la Noguera que comença  a Balaguer)

 

 Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes per la Noguera

+ punts d'interès

INSTAGRAM