baner tram baix

Què fem?

Parc de la Plana Lledó de Mollet del Vallès

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Plana Lledó de Mollet del Vallès
adreça: Avinguda de Rívoli, l'avinguda del Parc i el carrer Ferrocarril.
adreça:
Mollet del Vallès, Vallès Oriental (el)
obert: De 8.30 a 21.30h (accés lliure)

 

 

 

El Parc de la Plana Lledó de Mollet del Vallès es va construir sobre uns terrenys ocupats per vinyes, masses d'arbres amb acàcies i, parcialment sobre un antic abocador clausurat. El parc té un aire romàntic amb molta vegetació, camins per passejar-hi i un llac central. S'hi van plantar 2.000 arbres, 18.000 arbustos i 3.000 m2 de planta herbàcia i vivaç. Així el parc hi ha molta zones d'ombra i espais plens de tranquil·litat. La distribució del parc és radial ja que parteix d'un punt, la plaça central amb la glorieta, des d'on surten els diferents camins. A l'accés des de l'avinguda del Parc amb el carrer Ferrocarril, hi ha un escut del municipi fet amb planta de temporada que recorda que va ser el primer gran parc de nova construcció de la ciutat.

 

Parc de la Plana Lledó de Mollet del Vallès. La visita

 

Parc de Plana Lledo de Mollet del Valles

Si veniu amb cotxe trobareu un petit aparcament, justa a l'entrada del parc.

Només entrar al parc hi ha el camí que condueix fins la glorieta i plaça central. Aquí és on es fan diferents les celebracions i esdeveniments públic com ara concerts i festes. Des de la plaça surten diferents camins de terra que s'encreuen amb pistes asfaltades. Tot creant un entremat de senders per passejar-hi i on trobareu racons per descansar o llegir una estona amb tranquil·litat.

Parc de Plana Lledó de Mollet del Vallès

El parc disposa d'un llac artificial amb un brollador d'aigua i vegetació aquàtica. Al voltant del llac hi ha una pèrgola on hi pengen glicines amb floracions espectaculars a la primavera. Sota la pèrgola trobareu bancs per seure.

Dins el parc hi ha dues zones infantils amb gronxadors on també s'hi pot jugar a pilota i la  zona de de pistes de petanca de Can Borrell.

El parc envolta el cementiri municipal que es manté, però, com un recinte independent de la resta de l'espai. Per això també se'l coneix com el Parc del Cementiri. Va ser inaugurat l’any 1982 per dotar de zones verdes el barri de la Plana Lledó, que va créixer molt durant els anys 80. Aquest parc es va convertir en el més gran de Mollet, i es va ampliar 10 anys més tard fins a les gairebé 7 hectàrees que ocupa actualment.

Parc de Plana Lledo de Mollet del Valles

Serveis

  • 2 àrees de joc infantil
  • Fonts d'aigua potable
  • Pistes de petanca
  • WC al cementiri municipal

veure web Ajuntament de Mollet

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save