Què fem?

Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar

  1. Home
  2. »
  3. Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar
adreça:
Via Carles Pasqual Puig , Canet de Mar Maresme (el)
coordenades: 41.597122 / 2.5817902

 

 

 

El Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar és una zona de lleure situada a la part alta del municipi. El parc està en un indret més elevat del Santuari de la Misericòrdia i s'hi accedeix de manera fàcil pe runes escales. La zona del parc hi ha zones amb ombra i altres més exposades al sol. Disposa de zona infantil amb alguns aparells senzills per els nens i un parell de zones amb taules de pícnic. Molt a prop hi ha la Mina vella de Canet.

 

Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar

Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar

Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar

Aquest espai verd va ser creat el 1896 per acompanyar el Santuari de la Misericòrdia. Hi trobareu una bonica combinació entre natura i de l'arquitectura modernista. Una pineda i diferents plantes autòctones de la Mediterrània al costat del restaurant i de monuments dissenyats per Josep Puig i Cadafalch. Malauradament la font, en forma de torre, quan 'hi va anar estava tota pintada com a conseqüència del vandalisme. Des del parc podeu seguir algunes de les excursions que us acostaran fins la Creu de Pedracastell, un dels miradors del Maresme.

Parc de la Misericòrdia de Canet de Mar

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2017. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a parc infantil i punts d'interès perquè us sigui més fàcil de trobar. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi.

Mina vella de Canet de Mar

En les últimes cases de la part mes alta de Canet de Mar, hi trobem a peu de la mateixa paret de la muntanya, la Mina Vella, esta datada segons l’ inscripció feta directament a una gran llossa, l’any de la seva construcció, 1731. AQUÍ teniu fotos i més informació.

 

 

 

INSTAGRAM