baner tram baix

Què fem?

Parc de Domeny de Girona

  1. Home
  2. »
  3. Parc de Domeny de Girona
adreça:
Roberto Bolaño - Girona Gironès (el)
coordenades: 41.9892042 / 2.7987482

 

El Parc de Domeny de Girona és un gran espai verd i lúdic. Està pensat com a zona de lleure però també resulta ideal per practicar diferents esports. Hi trobareu diferents rocòdroms per practicar l'escalada i circuits per còrrer i passejar i anar en bici. La zona també està equipada amb taules de pícnic i jocs infantils.

 

Parc de Domeny de Girona

Disposa d'una sèrie d'equipaments i jocs nous com un skatepark, rocòdroms, pistes de bàsquet, petanca, tennis de taula, zones de pícnic, tirolines, jocs infantils, carrils bici, fonts d'aigua i circuit de fúting amb elements de gimnàstica, formant un itinerari de salut. També hi trobareu un Camí Caní, on els gossos poden anar deslligats seguint unes normes. I si voleu us podeu acostar i baixar fins la Font de la Teula. El parc va ser inaugurat l'any 2012.

Parc de Domeny de Girona

Parc de Domeny de Girona

Parc de Domeny de Girona

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2019 de la descripció de l'àrea de pícnic del Parc de Domeny. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens per incloure-la al llistat de parcs infantils i activitats d'esport i aventura.. A l'enllaç teniu moltes fotos que us permeten veure l'entorn.

Parc de Domeny de Girona

 

 

Altres indrets d'interès

parcs infantils

El Gironès amb nens

 

 

INSTAGRAM