Què fem?

Parc Cavall Bernat de Platja d’Aro

  1. Home
  2. »
  3. Parc Cavall Bernat de Platja d’Aro
adreça:
Avinguda Del Cavall Bernat 3, Castell-Platja d'Aro Baix Empordà (el)

 

 

 

Quan es té poc espai i s'aprofita bé els resultats sempre son agraïts i macos. El Parc Cavall Bernat de Platja d'Aro o el Parc del Tauró, com també se'l és un d'aquells parcs recomanables per visitar amb nens. És petit i té pocs elements però son suficients per atraure als petits aventurers. Pujar al vaixell pirata, descobrir el tresor, enfilar-se al tauró de la boca grossa o navegar a sobre dels petits peixos pallasso. Si esteu per la zona amb nens us aconsellem visitar-lo.

 

Parc Cavall Bernat de Platja d'Aro

Parc cavall Bernat de Platja d'Aro

El parc té una tanca de fusta en tot el perímetre donant més seguretat als nens i pares. Està situat a la Travessia Cavall Bernat, just davant de la platja i està pensat per a nens de 3 a 12 anys. Un trosset de mar al mig del carrer amb elements de fusta molt ben organitzats.

Parc del Tauró de Platja d'Aro

El conjunt del petit parc està format per onades, peixos pallasso, un pop, un vaixell pirata mig mossegat i trencat, segurament per el ferotge tauró que té al costat. El tauró disposa d'una rampa per pujar, s'hi pot entrar i baixar pel tobogan instal·lat a la boca. Quin nen es resisteix a baixar-hi?

 

 

 

Altres llocs d'interès

+ parcs infantils

sortir amb nens al Baix Empordà

 

INSTAGRAM