Què fem?

Mas de Colom – Casa Borges

 1. Home
 2. »
 3. Mas de Colom – Casa Borges
Mas de Colom - Grup Borges
Mas de Colom - Grup Borges
adreça:
Carrer del Mas d’en Colom, 143 - Tàrrega Urgell (l')
coordenades: 41.6695355 / 1.1226577
telèfon: 660 134 075
correu electrònic: info@masdecolom.com

Mas de Colom - Casa Borges

 

 

 

Mas de Colom és un centre experiencial que projecta els valors del Grup Borges amb recursos audiovisuals immersius i emocionals. Connecten amb la història local i posen en valor la singularitat de l'equipament patrimonial, que també es concep com un espai educatiu divulgatiu i didàctic, sobre la conservació de la biodiversitat i l'alimentació basada en estils de vida saludables. Tot això envoltat d'un entorn agrari amb una extensió de prop de 70 hectàrees que esdevenen una mostra dels principals productes que comercialitza el Grup, ametllers, pistatxers, oliveres, i noguers. Trieu la vostra experiència Borges!

Mas de Colom - Casa Borges

 

Mas de Colom - Visites i activitats

Visita experiència Borges

Visita Experiència Borges

Visita per descobrir els valors d'una marca i la història de l'entorn.

Mas de Colom és un espai-experiència. Una antiga masia que recull les essències d'una marca que conserva els valors de la terra i els projecta arreu del món. I ho fa amb recursos immersius emocionals i didàctics per tal de connectar el públic amb el territori i els seus fruits.

experiencia borges a mas de colom

L'experiència finalitza amb un tast d'oli d'oliva i de fruits secs.

 • Horaris: de dilluns a dijous de 10h a 14h i de 15h a 17h, i divendres, caps de setmana, i festius de 10 a 18h.

 

Coneix els entorns de Mas de Colom

Mas de Colom - Casa Borges

Passejada interpretativa per l'entorn de la finca Mas de Colom

Tens ganes de conèixer l’entorn de Mas de Colom? Vine a fer una passejada entre camps d’ametllers, pistatxers, oliveres i nogueres per descobrir la biodiversitat en aquest magnífic entorn d’agronatura. Un recorregut on descobrirem les diferents varietats dels cultius arboris, la flora i la fauna que ens envolten i també algunes claus del Pla d’Acció per a la conservació de biodiversitat que Borges International Group està impulsant a la seva finca de Mas de Colom - Casa Borges.

 • Dates:
 • Públic recomanat: tots els públic a partir de 8 anys.

 

Un mos en família, experiència Borges amb nens

Borges - Un Mos en família

Preparem un esmorzar saludable i de proximitat en família.

Gaudeix d’un esmorzar saludable i sostenible pel medi ambient amb la teva família. En aquesta activitat utilitzarem els nostres coneixements nutricionals per elaborar un esmorzar ric en vitamines, minerals i fibra. Un mos en família, és una experiència culinària destinada a les famílies que vulguin descobrir de forma divertida i dinàmica diferents plats saludables. Reserva i assaboreix aquests exquisits esmorzars saludables, mentre gaudeixes de les vistes del Monestir de Mas de Colom.

 • Dates:  
 • Horaris: a les 11h. Durada: 1h i 30 minuts.
 • Observacions: recomanem comunicar de qualsevol al·lèrgia alimentaria que es pugui tenir per evitar els ingredients que el continguin. Per exemple: l’ou o els fruits secs.

A partir de l'agost del 2023 l'activitat és de pagament. 3€ per persona, el menors de 12 anys gratuït.

Amb el cap ple de pardals

Mas de Colom - Casa Borges

Coneixem els ocells que ens envolten.

Què passaria en un món sense pardals? Tots els éssers vius de la nostra natura tenen un paper molt important pel medi ambient i per nosaltres, és per aquest motiu que els hem de valorar i cuidar. Durant aquesta activitat descobriràs amb tota la família la biodiversitat d’aus presents a Mas de Colom. T’has preguntat mai com són o quin cant tenen? Vine i escolta els seus cants, observa els seus vols i aprèn els trets característics dels ocells que ens envolten a la finca. Seràs tot un expert dels ocells!

 • Dates: ,
 • Horaris: a les 11h. Durada: 1h i 30 minuts.
 • Observacions: durant l’activitat farem una passejada, recomanem portar sabates còmodes.

 

No perdis el nord

Mas de Colom - Casa Borges

Aprenem a orientar-nos mentre juguem!

Coneixeu els petits indrets de Mas de Colom? Aquesta activitat és ideal per descobrir tots els seus entorns amb família. A través d’una gimcana d’orientació i amb l’ajuda d’un mapa i una brúixola, aprendreu els petits secrets de la flora i la fauna que habita a la finca de Mas de Colom. A més, per tornar-nos tots uns experts de l’orientació, construirem la nostra pròpia brúixola que ens ajudarà a no perdre mai el Nord! T’apuntes a l’aventura? Experiència Borges en família.

 • Dates:
 • Horaris: a les 11h. Durada: 1h i 30 minuts.
 • Observacions: La gimcana d’orientació es realitza per la finca de Mas de Colom, recomanem portar sabates còmodes.

Activitats i visites públic escolar a Mas de Colom

La proposta per als grups escolars es basa en activitats de format taller, complementàries de la visita completa o parcial a Mas de Colom (segons nivell educatiu). Es tracta de tallers d’uns 90 minuts de durada, amb dinàmiques pràctiques i participatives. Experiència Borges per a grups escolars.

 • Activitats de camp com : Naturista per naturalesa, de flor en flor, sotaterra, d'est a oest, reprol·linitza’t...
 • Activitats - Alimentació, nutrició i hàbits saludables com: les decisions de l'Oliva, el gran joc de taula, entaulant hàbits

 

 

+ Urgell

 

INSTAGRAM