Què fem?

La dona d’aigua de Mollet del Vallès

  1. Home
  2. »
  3. La dona d’aigua de Mollet del Vallès
adreça:
Rambla Fiveller, s/n - Mollet del Vallès Vallès Oriental (el)

 

 

 

L'escultura de quatre metres d’alçada representa una dona d’aigua, un ésser llegendari que viu en llocs d’aigua i proporciona benestar a tots aquells que té a prop. La dona d'aigua de Mollet del Vallès es converteix en un atractiu sortidor d'aigua durant l'estiu. De diferents parts del monument en brolla aigua durant els mesos d’estiu, un atractiu perquè els infants puguin refrescar-s’hi. Un altre punt d'interès per dir-vos fem una foto!

 

La dona d'aigua de Mollet del Vallès

La dona d'aigua de Mollet del Vallès

Fem una foto! ja sigui per anar-hi tot fent un passeig o per refrescar-se a l'estiu.

Molt a prop teniu el Parc de Can Mulà on hi ha un menhir al pati de la biblioteca.

 

Escultures de qualitat amb valor afegit

La Dona d’Aigua homenatja i fa visible un projecte artístic i d’inserció laboral de l’IMSD, que crea i ven aquestes nines com a obsequi. El projecte de les figures de les dones d'aigua són un producte social de qualitat, que neix a partir d'un taller artesanal dut a terme íntegrament pels usuaris del Centre Ocupacional del Bosc i del Taller Alborada

La dona d'aigua de Mollet del Vallès
AQUÍ podreu accedir a la pàgina web i la botiga online

Aquest projecte està apadrinat per l’escriptora Núria Esponellà, finalista del premi Prudenci Bertrana de novel·la l’any 2012 amb la seva Dona d’aigua.

La llegenda de les dones d'aigua

Les dones d'aigua (també dites dones de fum i d'aigua, encantades, aloges, goges o paitides) són éssers de la mitologia catalana, figures femenines que habiten en indrets com estanys, torrents, salts d'aigua, fonts boscanes, gorgs, deus i grutes humitoses amb degotalls de pedra, on hi ha corrents d'aigües i llacs subterranis. us deixem AQUÍ algunes rutes de llegenda on tenim fitxa, entre elles alguna excursió que us portarà a algun racó on diuen que s'ha vist alguna dona d'aigua.