Activitats estiu

Què fem?

Gaudí Centre Reus

  1. Home
  2. »
  3. Gaudí Centre Reus
adreça:
Plaça del Mercadal, 3 - Reus Baix Camp (el)
Club Súper3: Sí, porteu el carnet! (< 9 anys gratuït)

 

 

 

El Gaudí Centre Reus és un modern centre d’interpretació de la figura i obra del gran arquitecte català. La visita és tota una experiència per als sentits i per a la ment que us permetrà conèixer millor Gaudí i descobrir els secrets del geni. Visita pensada per anar en família dinàmica, elements interactius i audioguies en diferents idiomes. Consulteu les visites teatralitzades.

 

Gaudí Centre Reus

Gaudí Centre Reus

Situat al bell mig de la ciutat, el Gaudí Centre és l’únic centre d’interpretació sobre la vida i l’obra de l’arquitecte. Està pensat com un homenatge que la ciutat natal de Gaudí dedica al seu fill més universal. Es tracta d'un equipament cultural de referència on es poden entendre de manera interactiva les claus de l'arquitectura gaudiniana i modernista en general.

Gaudí Centre Reus

Gaudí Centre Reus

  • A través de múltiples recursos (audiovisuals, maquetes interactives, escenografies, objectes personals...) els visitants s’endinsen en el món de Gaudí d’una forma participativa, obrint els sentits i la ment a noves experiències.
  • La visita es realitza amb audioguies amb explicacions en cinc idiomes: català, castellà, francès, anglès, rus i alemany.

Gaudí Centre Reus

L'espai està dotat amb les infraestructures més modernes i l’última tecnologia audiovisual, el Gaudí Centre Reus obre els sentits i la ment dels seus visitants a noves experiències.

  • El modern edifici del Gaudí Centre acull, a més de l’espai expositiu de 1.200 m2, l’Oficina de Turisme, la botiga i el restaurant.
  • Visites teatralitzades. Consulteu AQUí al web els dies i horaris. A través dels ulls de tres personatges podreu viure facetes importants de la vida de l'artista.

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens BAIX CAMP

+ Centres d'Interpretació

 

 

 

etiquetes: