Què fem?

Font del Castell

  1. Home
  2. »
  3. Font del Castell
adreça:
Torrent de la Font del Castell - Sant Julià de Cerdanyola Berguedà (el)
coordenades: 42.2225279 / 1.8927702

 

 

La zona de pícnic de la Font del Castell de Sant Julià de Cerdanyola destaca per la forma de bolets dels seients. Com diuen des de Som de pícnic no son elements còmodes per entaular-se a menjar, ara bé, si que son bonics. A nosaltres ens agraden i hem obert aquesta fitxa per incloure-la dins l'especials bolets singulars, on hi ha més taules i escultures de bolets.

 

Font del Castell de Sant Julià de Cerdanyola

Es tracta d'un espai situat al poble i a tocar de la carretera, cosa que no el fa apte per estar-hi i jugar amb els nens. Consta de 5 taules de pedra amb seients en forma de bolets. Estan distribuïts en dues zones diferents i envoltades d'arbres. Creuant el carrer a pocs metres teniu una petita zona infantil.

Font del Castell de Sant Julià de Cerdanyola

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic. del 2020.  A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens com a bolets singulars i també a les rutes a fonts perquè us sigui més fàcil de trobar. A l'enllaç teniu moltes fotos que us permeten veure l'entorn.

Al poble trobareu tres fonts més referenciades al blog Som de pícnic

 

 

Altres indrets d'interès

rutes a fonts

Berguedà amb nens

 

 

INSTAGRAM