Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Experiències rurals

  1. Home
  2. »
  3. Experiències rurals
adreça: C/ Estació, s/n,
adreça:
Nulles Alt Camp (l')
telèfon: 662 63 63 64
correu electrònic: info@experienciesrurals.com

 

 

 

Des d'Experiències rurals podreu gaudir en família d'activitats i excursions en carro tirat per cavalls als voltants de Nulles a l'Alt Camp. Una experiència única per a petits i grans que us proposa una manera ben especial i atractiva de descobrir el territori i la història de l'entorn.

Durant les rutes us ensenyaran a portar les regnes i a comunicar-vos amb els cavalls per obtenir el carnet de carro. Durant el recorregut us explicaran un munt de curiositats de l'entorn i món dels traginers i de com es vivia en èpoques passades. Tota una aventura per gaudir-la amb nens. La proposta perfecta per celebrar esdeveniments, aniversaris i activitats en grup.

 

Experiències rurals en carro i enoturisme

Experiències rurals

Propostes úniques per gaudir de la natura i els cavalls amb la família, amb nens, amb amics o en parella.

 

En totes les activitats podreu pujar i baixar del carro per no perdre-us cap detall. Es tracta d'experiències totalment personalitzades pensades perquè gaudiu redescobrint el territori i el seus punts d'interès. Podreu tastar els productes de proximitat i conèixer el patrimoni i la cultura de l'Alt Camp.

Les rutes i excursions es realitzen en grups de, com a màxim, 8 adults en cada carro per assegurar que sigui una experiència propera i exclusiva.

Experiències rurals

El respecte i la cura pels animals són la base de la seva filosofia.

  • Rutes en carro: Descobrireu tots els secrets de l'entorn amb les diferents nostres visites guiades en carro. Actualment oferim la Ruta dels Tanins a Nulles. Visita guiada pel jaciment ibèric de Rabassats del s.III aC, es travessa el bosc d'en Lluc i descobrireu el bonic llogaret de Casafort i el seu entorn.
  • Enoturisme i Natura: Activitats d'enologia podreu degustar els productes km 0. Rutes en carro entre vinyes i tast de vins al punt del recorregut que escolliu.
  • Caminades a pas de cavall: En aquesta proposta els més menuts podran fer tota la ruta dalt del carro i treure's el carnet de conductors.
  • Paquets experiència: per gaudiu amb els 5 sentits. Un paquet on la cultura, el patrimoni, la gastronomia i el territori s'uneixen per fer-vos viure una experiència completa. Ruta en carro + Visita guiada a la Catedral del Vi + Tast de vins Adernats i productes km0.

Activitats personalitzades d'Experiències rurals

  • Activitats a la carta per celebrar aniversaris, comiats de solter amb tast de vins i gimcanes personalitzades.
  • Excursions amb parades gastronòmiques...
  • A la web podreu veure l'actualització d'activitats i propostes.