Què fem?

Excursió al Roc Perer

 1. Home
 2. »
 3. Excursió al Roc Perer
adreça:
Ctra. de Sant Celoni a Viladrau, km 21 - Fogars de Montclús Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.7735316 / 2.460143

 

 

 

L'excursió fins el Roc Perer és una ruta fàcil i circular que segueix el sender local SL-C86. L'itinerari comença des del Centre Informació de Can Casades i s'enfila de forma suau fins el mirador natural del Roc Pedrer amb bones vistes sobre la Vall de Santa Fe. Es tracta d'una excursió familiar que us permet gaudir de manera tranquil·la del Montseny. Recordeu que a Can Casades teniu informació i un audiovisual del les 4 estacions del Parc Natural. Teniu l'àrea d'esplai de la Guardiola, a l'inici o final de la ruta, segons on comenceu la caminada.

 

Excursió al Roc Perer. Dades i mapa

 • Punt d’inici: Can Casades
 • Distància: 4,61 Km
 • Temps: 55 minuts
 • Tipus ruta: circular
 • Dificultat: fàcil
Excursió roc perer

mapa i dades de la ruta

El mirador natural del Roc Pedrer

Excursions al voltant del pantà de Santa Fe del Montseny

La pujada, molt gradual i assequible per a tot tipus d'usuari, aprofita les pistes de desembosc que s'utilitzaven per extreure els aprofitaments de fusta de les fagedes. En aquesta descripció del Parc natural proposen la ruta des del mateix aparcament de Can Casada, però al tractar-se d'una circular també es pot començar des de l'àrea de lleure de La Guardiola (veure itinerari)

Excursió roc perer

Durant el camí trobareu altres mostres de les activitats i costums dels antics pobladors de la vall de Santa Fe com ara un pou de neu, on s'emmagatzemava l'aigua per tenir-ne durant l'estiu. També passareu pels antics prats de dall del Camps. A la baixada, teniu l'opció de desviar-vos fins l'àrea d'esplai de la Guardiola. Des de la zona de lleure teniu uns 300 metres fins el punt d'inici de la ruta.

*foto del Roc Perer 

Àrea d'esplai de la Guardiola

area de lleure la guardiola al motsen

Hi trobareu una bona zona de pícnic al Parc Natural del Montseny, està situat a uns 300 metres abans d'arribar al punt d'informació de Can Casades i just després de la desviació cap al Turó de l'Home. Disposa de 2 blocs de 5 taules cada un, una font i una caseta amb els serveis (tancada quan arriba el fred). Teniu més fotos i més informació al web de Som de pícnic.

 

Activitats al Centre d'Informació Can Casades

 • Servei de préstec gratuït de material adaptat: bicicletes handbikes, terceres rodes per adaptar a la cadira de l’usuari, dossiers adaptats de rutes de flora i fauna i barres direccionals per a persones invidents. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament complimentant una fitxa de préstec.
 • Projeccions d’audiovisuals: S’hi projecten els audiovisuals multimèdia ‘Les quatre estacions al Montseny’, de 30 minuts de durada, amb més de 1.000 imatges, música original i efectes especials i ‘L’home i el Montseny’, de 25 minuts de durada, on es mostra l’evolució del poblament al massís, des dels íbers fins a l’actualitat.
 • Cobert tancar: dins el recinte tancat hi ha un cobert per aixoplugar grups en cas de pluja.
 • Exposicions temporals Horari: de dilluns a diumenge de 10 a 14 i de 15 a 16:30 h.
 • Horari : Obert tot l’any, excepte 25 de desembre i 1 de gener, feiners i festius de 10 a 14 i de 15 a 16:30 h.
 • Informació

Transport públic fins a Can Casades

Trobareu una parada del bus del parc que us acostarà des del pàrquing de baix fins al mateix centre d'informació.

 

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens al Vallès Oriental

PARC NATURAL DEL MONTSENY

 

 

 

 

etiquetes: