Què fem?

Escultura Gaudí nen

  1. Home
  2. »
  3. Escultura Gaudí nen
adreça:
carrer Amargor - Reus Baix Camp (el)

 

 

 

La ruta Gaudí nen ressegueix els indrets que van marcar d'alguna manera la vida del geni a la seva ciutat natal, Reus. Entre els diferents punts que destaca la ruta trobem la bonica escultura Gaudí nen. Es troba situada a prop de la casa de l'arquitecte, a la confluència dels carrers de Santa Anna i de l’Amargura, es obra de l'escultor reusenc Artur Aldomà de l’any 2002.

 

Escultura Gaudí nen de Reus

escultura Gaudí nens de Reus

escultura Gaudí nens de Reus

Una escultura de bronze, d'1,10 metres que representa a l’arquitecte jugant a les bales durant la seva infantesa. Les bales daurades tenen un efecte rotatori i permeten a l'espectador descobrir el nom del geni al fer-les girar.

Ruta Gaudí pel centre de Reus

Amb aquesta ruta recorrereu els escenaris de la infància de Gaudí i podreu descobrir els orígens que van marcar la vida i l’obra del geni. AQUÍ teniu la informació de cada punt per on passa la ruta Gaudí.

Passareu per:

  • Església Prioral de Sant Pere - Plaça de Sant Pere, s/n
  • Santuari de Misericòrdia - Plaça del Santuari, s/n
  • Casa natal de Gaudí - Sant Vicenç, 4
  • Escultura Gaudí nen  - Carrer Amargura
  • Institut Salvador Vilaseca: Antigues Escoles Pies - Misericòrdia, 12 bis

 

Gaudí Centre de Reus

Gaudí Centre Reus

El Gaudí Centre Reus és un modern centre d’interpretació de la figura i obra del gran arquitecte català. La visita és tota una experiència per als sentits i per a la ment que us permetrà conèixer millor Gaudí i descobrir els secrets del geni. Visita pensada per anar en família dinàmica, elements interactius i audioguies en diferents idiomes. Consulteu les visites teatralitzades.

 

Altres llocs d'interès

sortir amb nens BAIX CAMP

+DESCOBRIR GAUDIR EN FAMÍLIA PER CATALUNYA

+ Punts d'interès (fem una foto)