1. Home
  2. »
  3. Escape Kids – Room Escape Granollers
adreça: Esteve Terrades, 52
adreça:
Granollers Vallès Oriental (el)
telèfon: 676 34 01 52
correu electrònic: info@roomescapekids.com

escape kids room escape

 

 

 

 

Escape Kids Granollers va néixer el 2016 i el formem un grup de professionals on hi ha mestres, psicòlegs i monitors de lleure. Més de 22.000 persones han gaudit dels nostres jocs d'escapes rooms. L'objectiu és ser referència en el jocs de room escape per infants i famílies, donant el millor servei possible perquè l’experiència sigui un èxit.

 

 

Escape Kids - Room Escape Granollers

Operación diamante - escape kids

operacion diamante escape room

Sinopsi: ¡Agents! Em reben? Una banda de lladres acaba d'emportar-se un botí i un diamant de gran valor. Necessitem als millors agents de la ciutat per recuperar-lo. Ràpid, no hi ha temps per perdre!

El joc escape room d’Operación diamante és un joc col·laboratiu, per a nens de 8 a 12 anys. En el joc d'Operació Diamant no guanya un grup per sobre dels altres, sinó que tots els grups treballen per aconseguir un objectiu comú.

I l'objectiu de el joc és trobar els objectes de valor robats pels lladres i poder així trobar el gran diamant. Els participants posaran a prova les seves habilitats al llarg dels 60 minuts. El mínim de jugadors per a participar és de 6 i un màxim de 25 jugadors. El joc està pensat per a adaptar-se al nivell de cada edat, perquè l'experiència sigui inoblidable. També es pot fer en família.

El joc està pensat perquè els nens sols el resolguin però si ho preferiu, no hi ha cap problema en què els adults hi puguin participar. Al ser una activitat per a nens la dificultat del joc està adaptada a les seves edats. En el cas de fer l'activitat en format familiar, es recomana que es deixi portar la iniciativa del joc als nens i que siguin ells els protagonistes. En aquesta manera de joc, podeu participar a partir de 2 adults i dos nens (4 participants)

escape room granollers

(Vídeo de youtube + Sinposi del joc al costat)

 

Escape room a l'escola

Els room escape per a nens són jocs portàtils i es poden portar a la vostra escola perquè els alumnes visquin l'experiència del room escape.

 

 

Aviat nous jocs d'escape room!!!

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Vallès Oriental

+ activitats familiars

 

 

INSTAGRAM