Què fem?

Ermita de Sant Salvador de Quer

  1. Home
  2. »
  3. Ermita de Sant Salvador de Quer
ermita Sant Salvador de Quer
Ermita de Sant Salvador de Quer
ermita Sant Salvador de QuerErmita de Sant Salvador de Quer
adreça:
Súria Bages (el)
coordenades: 41.8472455 / 1.7533091

 

 

Aprofitant els bolets de la zona de pícnic de l'ermita de Sant Salvador de Quer hem buscar alguna ruta o excursió per arribar-hi. Us deixem l'enllaç del wikiloc de poc més de 2Km que passen per les dues ermites, la Nova i la Vella, ambdues del municipi de Súria. Una ruta circular que us portarà fins el cim del petit turó on podreu gaudir de bones vistes sobre Montserrat i la Mina de Sal de Súria.

Ermita de Sant Salvador de Quer

  • Distància: 2,1 Km
  • Dificultat: fàcil
  • Inici ruta: alçada del km. 3 de la carretera B-423, de Súria a Castelladral. Al final de la pista hi ha una amplia zona d'aparcament, just sota l'ermita nova.

Ermita de Sant Salvador de Quer

Us deixem l'enllaç de la ruta feta per @pitcollonsiamunt on teniu els punts d'interès, fotos i la descripció de l'excursió. Un cop a dalt si voleu podeu fer la ruta del Via Crucis, primer de baixada i després tronar-lo a fer de pujada. Al mapa del wikiloc ho teniu ben descrit.

Ermita de Sant Salvador de Quer

Ermita Nova de Quer, aquí és on es troben les dues taules bolets. El cim de turó està a 517m i permet gaudir de bones vistes.

 

els bolets de la zona de pícnic

Ermita de Sant Salvador de Quer

Aquest entrada l'hem fet a partir de l'entrada del blog som de pícnic del 2019. D'aquesta manera hem volgut aprofitar la col·laboració per afegir una nova entrada a totnens per a la nostra secció de bolets singulars i excursions amb nens pel Bages. A l'enllaç trobareu més fotos i una descripció de com arribar-hi.

 

 

 

INSTAGRAM