Què fem?

Eines de pagès i miniatures de Vallfogona de Riucorb

  1. Home
  2. »
  3. Eines de pagès i miniatures de Vallfogona de Riucorb
adreça:
carrer de la Font, 4 - Vallfogona de Riucorb Conca de Barberà (la)
horari: consulteu horaris trucant al 977 88 00 75 - 977 88 05 90

 

 

 

Espai d’entorn rural eines de pagès i miniatures de Vallfogona de Riucorb, un magnífic centre d'interpretació de la pagesia. L’any 2008, la família Solé de Vallfogona, de manera totalment desinteressada, va cedir a l’Ajuntament part de la col·lecció de miniatures construïdes per Llorenç Solé. A les miniatures s'hi afegeix la col·lecció d’eines del camp que, amb la col·laboració de diverses famílies del municipi va anar recopilant.

 

Eines de pagès i miniatures de Vallfogona de Riucorb

eines de pagès i miniatures a Vallcorba de Riucorb

La mostra constitueix un homenatge a tots els vallfogonins que treballen les terres de la Vall del Corb. A part de l’exposició hi apareixen diversos plafons informatius on s’explica els processos de treball de la terra. Una visita interessant per a grans i petits.

eines de pagès i miniatures a Vallcorba de Riucorb

Fotos antigues, panells informatius, diorames... per fer més entenedor el passat i així ajudar a preservar-lo.

Curiositats de Vallfogona de Riucorb

El 9 de setembre de 2016 a Vallfogona de Riucorb es va inaugurar un carrer dedicat a Johan Cruyff, primera població catalana que li ha retut un homenatge d'aquest tipus. Es va triar la data de la inauguració, el dia 9 de setembre, en referència al dorsal que Cruyff va portar durant les primeres temporades al F.C. Barcelona.

 

Altres llocs d'interès