Què fem?

Cova Negra del Parc del Garraf

  1. Home
  2. »
  3. Cova Negra del Parc del Garraf
fotos de: les Gavroches de Sants
adreça:
carrer Jafra, Sant Pere de Ribes Garraf (el)
coordenades: 41.2698934 / 1.8009118

 

 

 

La Cova Negra del Parc del Garraf està situada dins el terme municipal de Sant Pere de Ribes. La cova és accessible i podeu endinsar-vos uns 25 m. a l'interior. Us deixem dues maneres d'arribar-hi i dues maneres diferents de fer l'excursió, amb visita guiada o de manera lliure. En ambdós casos l'itinerari és fàcil de seguir i d'arribar fins el forat de la cova. No us descuideu de portar llanternes per poder fer d'espeleòlegs amb els nens.

 

Cova Negra del Parc del Garraf

Cova Negra Garraf

Visita guiada a la Cova Negra des de la Granja Escola Can Pere de la Plana

Cova negra parc del garraf

Itinerari fins les entranyes de la cova Negra, d’uns 25 metres de llargada. Després d’una gatera d’uns 5 metres, gaudireu de la bellesa de les formacions calcàries de la sala principal. L'excursió forma part de les rutes guiades del Parc del Garraf. Està indicada per al públic en general i és de pagament. Cal inscripció AQUÍ. Des de la granja també es pot fer la ruta de manera lliure.

 

Excursió fins la Cova Negra des del final de Can Lloses (carrer Jafre)

Excursió fins la Cova Negra

Us deixem la ruta feta per les Gavroches de Sants. Un itinerari un pèl més llarg que l'anterior i que transcorre pràcticament per pista ample i fàcil paral·lel a la riera de Jafre. Continuar per la pista fins trobar un cartell que direcció a la cova Negra, ara per un sender més estret i  fàcil. L'accés a la cova és lliure (de moment). Cal anar sempre amb precaució. Veure ruta AQUÍ

 

 

+ activitats i rutes Garraf

+ Coves per anar amb nens

 

 

INSTAGRAM