Què fem?

Cim d’Àligues

  1. Home
  2. »
  3. Cim d’Àligues
adreça: Paratge del Pi Solitari, s/n
adreça:
Sant Feliu de Codines Vallès Oriental (el)
obert: tot l'any (tancat primera quinzena de juliol)

 

 

 

El Cim d’Àligues és un centre d'acollida per a aus rapinyaires irrecuperables. L'objectiu és el de donar a conèixer les característiques i peculiaritats d'aus com ara àguiles, falcons, voltors, milans, astors i esparvers, mussols… Les visites són comentades i es fan a la zona de gàbies i amb sessions de vol en llibertat a la part del mirador natural. Des del centre també fan la recollida d'aus irrecuperables i tenen un centre de cria.

 

totnens-cim-daligues-sant-feli-codines6

 

Cim d'Àligues. La visita

El parc no és massa gran però resulta una experiència molt recomanable per anar amb nens.Teniu un bon aparcament i us podeu quedar a dinar, ja sigui al restaurant o a la zona de pícnic.

Cim d'Aligues

Un cop entreu trobareu l'àrea de pícnic, opció que recomanem especialment si fa bon dia. La zona és agradable, espaiosa i ben cuidada. A prop hi ha un parc infantil amb gronxadors i un photocall per fer-vos la foto de record.

Cim d’Àligues

  • La visita a l'aviari és molt recomanable. Cada gàbia disposa d'un panell informatiu de les característiques de cada ocell. Veureu gàbies amb una única au i altres que viuen en comunitat. Les sessions informatives es fan dos cops al dia. Podreu veure aus rapinyaires diürnes, nocturnes i carronyes. La visita a l'aviari dura aproximadament 30 minuts.
  • La sessió de vol resulta obligada per gaudir del magnífic espectacle del vol. Durant la sessió de vol els professionals fan una explicació molt amena de característiques de cada au. Les aus nocturnes volen per sobre de la grada gairebé tocant al públic. Les diürnes, en canvi, volen i planegen més allunyades de les grades per sobre la vall. La sessió de vol dura aproximadament una hora. El personal del parc acosta les aus a la primera filera de la grada de manera que es poden observar molt de prop.

Cim d’Àligues

Cim d'Àligues - Centre de recuperació de rapinyaires

Els caps de setmana i festius, amb la mateixa entrada, podeu gaudir de les dues sessions de vol i visites guiades (matí i tarda), que són diferents entre sí.

Activitats complementaries del Cim d'Àligues

Cim d’Àligues

Activitats de casal d'estiu:

Casal d'estiu adreçat a nens de 6 a 14 anys (de 3 a 5 anys, a consultar).

Activitats per a escoles

Dirigit a escolars de Primària i primer cicle de Secundària. Podeu consultar els objectius i continguts de cada Cicle a la web.

Restaurant

És un servei exclusiu per als visitants del centre. Plats elaborats amb productes de la comarca i de temporada. Disposen d' un menú complet i variat per a tots els gustos. També preparen menús aptes per a la majoria d'al·lèrgies alimentàries.

 

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

etiquetes: