Què fem?

Cava Centre a Sant Sadurní d’Anoia

  1. Home
  2. »
  3. Cava Centre a Sant Sadurní d’Anoia
Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia
Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia
Sant Sadurní en família - Cava Centre
Cava Centre a Sant Sadurní d'AnoiaCava Centre a Sant Sadurní d'AnoiaSant Sadurní en família - Cava Centre
adreça:
C. Hospital, 23, Fassina de Can Guineu - Sant Sadurní d'Anoia Alt Penedès (l')
Club Súper3: Sí, porteu el carnet!
tipus visita: guiada
preu activitat: 6,00 €. Descomptes per a grups, jubilats, estudiants i famílies nombroses. Entrada gratuïta per a infants fins a 8 anys o amb carnet Súper3.
reserva: Tel. +34 93 891 31 88 - A/e. cavacentre@santsadurni.cat.
horari: De dimarts a divendres, de 9.15h a 14.45h i de 16h a 18.30h. Dissabtes, de 10h a 14h i de 17h a 19h. Diumenges, de 10h a 14h. Horari de les visites subjecte a disponibilitat. Aforament limitat. Es recomana reservar amb antelació.

 

 

 

 

El Cava Centre és un espai de descoberta on petits i grans podreu conèixer el cava des de noves perspectives. Mitjançant audiovisuals didàctics i envoltants us apropareu a la història i la cultura del cava, podreu interactuar amb elements i moments clau del cava a través d’animacions, aromes, música, que us faran gaudir d’un recorregut lúdic, participatiu i original. També es fan visites per a grups escolars.

 

 

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Una visita plena d'experiències - La màgia de les bombolles

El cava és el centre a l'entorn del qual es desenvolupa una experiència sensorial i didàctica que permet conèixer el producte a partir de diversos àmbits:

  • Vinum titillum, el vi que fa pessigolles. Audiovisual en format calidoscòpic d'introducció al món del vi que fa pessigolles.
  • Els enigmes del cava, ampolles, bombolles i taps. Preguntes sobre curiositats del món del cava i respostes en format vídeo o interactiu. Com per exemple per què les ampolles de cava porten morrió o d’on surten les bombolles del cava.
  • L'art d'elaborar cava. Preguntes sobre l'essència de l'art de l'elaboració del cava, com per exemple quants vins té un cava, de què fa olor el cava.
  • La Festa de la Fil·loxera. Espectacle audiovisual, amb efectes de llum i fum,que donen vida als gegantons i capgrossos i traslladen el públic a la Festa de la Fil·loxera.

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Les visites també estan indicades per a grups escolars. Consulteu condicions per fer la reserva.

 

Tastem el cava

Cava Centre a Sant Sadurní d'Anoia

Finalment, haurà arribat l'hora de tastar el cava i posar a prova els sentits per conèixer les varietats, el tipus de cava, el temps de criança…(Degustació de most per a menors d’edat).

La visita és acompanyada amb les explicacions de la guia. També s'ofereixen ofertes combinades de visita amb d'altres establiments de la vila a un preu reduït, amb cellers propers, amb l'espai xocolata o una visita guiada pel centre de Sant Sadurní.

 

El Cava Centre en família

Cava Centre en família

El Centre es pot visitar durant tot l'any i en algunes dates determinades es fan visites especials per a públic infantil de 2 a 10 anys. Es tracta d'una visita pensada per a famílies, que inclou un recorregut pel Cava Centre dirigit a infants. Audiovisuals de gran format sobre la història del cava, preguntes i enigmes del cava, i un final de visita a la sala de la Festa de la Fil·loxera per descobrir els seus personatges en viu! La propera és el 8 d'abril 2023. 

 

 

 

Descobrir Sant Sadurní d'Anoia en família

Activitats a Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava

Sant Sadurní d’Anoia, la Capital del Cava convida a les famílies i als infants a descobrir-la amb experiències gratificants i educatives. Des de les visites familiars a les caves, fins al ric patrimoni industrial, passant per jocs i rutes culturals, centres de visites vivencials, i els paisatges de vinyes.

El Alt Penedès

+ Centres d'Interpretació

+ activitats amb nens

 

INSTAGRAM