Què fem?

Castell de Gelida

  1. Home
  2. »
  3. Castell de Gelida
Castell de Gelida
adreça:
Camí del Castell, s/n - Gelida Alt Penedès (l')
coordenades: 41.4363494 / 1.866724 (del castell)

plans en familia

 

 

 

 

El Castell de Gelida s’estén sobre un esperó rocós delimitat pels torrents de Cantillepa i de Sant Miquel. Documentat des de l’any 945, el castell forma part de la línia de fortificació que controlava el Penedès, un territori fronterer on entraven en contacte els comtats catalans i Al-Àndalus. Podeu arribar-hi a peu, fent una petita excursió des del centre del poble, aprofiteu per arribar-hi en Funicular.

 

El castell de Gelida

Podeu acostar-vos en cotxe i mirar d'aparcar al pàrquing del castell (hi ha un petit parc infantil) o pujar a peu des del centre el poble. Si voleu fer més divertida la sortida us proposem deixar el cotxe a l'estació del Funicular de Gelida per pujar al centre i després enfilar-vos fins el castell.

castell de Gelida

Des de Plans en família així ho han fet. Un cop a l'estació superior de Gelida del funicular, van anar fins el Castell tot fen una petita excursió d'uns 25 minuts, en pujada. Millor fer-la amb nens a partir de 4-5 anys. Si aneu amb nens més petits, millor no anar amb cotxet, ja que hi ha escales.

El castell està força malmès, però val la pena per totes les vistes sobre el Penedès.

L'entrada lliure té un cost d'1€ i us dona accés a la part exterior del castell. També disposen del servei de visites guiades. Els nens paguen a partir de 9 anys.

Funicular de Gelida

funicular Gelida

Si aneu a Gelida no us perdeu el viatge amb el Funicular (en funcionament tots els caps de setmana)

 

 

Altres activitats amb nens

+ Alt Penedès amb nens

+ rutes a castells

 

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: