Què fem?

Caseta del ratolí Pérez de Sant Quirze del Vallès

  1. Home
  2. »
  3. Caseta del ratolí Pérez de Sant Quirze del Vallès
web:
adreça:
Av. Pau Casals, 86 - Sant Quirze del Vallès Vallès Occidental (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

 

Hem descobert la bústia i la caseta del ratolí Pérez de Sant Quirze del Vallès gràcies al comentari fet des del compte de PrincessCamper. I mira que ho teniem a prop i encara no l'havies vist! Les fotos ens serveixen per recordar-nos que punts com aquests donen vida als carrers i places de pobles i ciutats. Denoten un interès per la mainada i els fan partícips dels espais comuns. En aquest cas estan situats en un punt estratègic del poble, La Patronat, espai de cultura i festes populars. Mireu el mapa!

 

La caseta del ratolí Pérez de Sant Quirze del Vallès

caseta ratoli perez sant quirze valles

Dos elements senzills per donar alegria als nens i recordar-los que la il·lusió i la fantasia existeixen. I ens recorden la importància de mantenir aquests dos conceptes ben vius. La bústia i la caseta del ratolí Pérez i la ratolina Tina. 

 

Mapa enrajolat de Sant Quirze del Vallès

caseta ratoli perez sant quirze valles

A tocar d'aquests dos elements teniu un mapa pintat sobre rajoles de ceràmica. I com que ens agraden moltíssim els mapes us el deixem perquè el mireu i resseguiu. Hi trobareu el centre del poble, el parc de les Morisques, la zona urbanitzada, la zona industrial i la gran àrea verda del torrent de la Betzuca i la Serra de Galliners esquitxada de masies i dels animalons que hi viuen. S'hi hi aneu teniu camins per fer excursions.

Parc de les Morisques

Parc Morisques

El Parc de les Morisques és el parc més gran del municipi. Hi torbareu diferents àrees de joc, un llac central, camins de passeig, zona de pícnic i espai per fer gimnàstica. AQUÍ us deixem la fitxa.

 

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Vallès Occidental

+ punts d'interès

 

 

INSTAGRAM