Què fem?

Casa de la Festa de Tarragona

  1. Home
  2. »
  3. Casa de la Festa de Tarragona
adreça:
Via Augusta, 4 - Tarragona Tarragonès (el)

 

 

 

 

La Casa de la Festa de Tarragona s'exposen els elements patrimonials del Seguici Popular de les Festes de Santa Tecla. Ubicada en un dels pocs exemples supervivents del patrimoni arquitectònic industrial local, és hereva d’una anterior que existia a Tarragona des de mitjan segle XV. L’actual atrapa en l’espai i en el temps la màgia pròpia de la festa gran de Tarragona –celebrada entre el 15 i el 24 de setembre- per fer-la conèixer als visitants al llarg de tot l’any. Disposa de tres sales expositives que ens submergeixen en la celebració, i una quarta audiovisual, on les noves tecnologies fan reviure les emocions d’aquestes festes emblemàtiques.

 

Casa de la Festa de Tarragona

Seguici Popular de les Festes de Santa Tecla està declarades tant d’interès turístic estatal com d’interès tradicional nacional. Una visita molt adequada per fer en família per descobrir plegat el ric patrimoni de la cultura popular de Tarragona i del país.

la casa de la festa de tarragona

la casa de la festa de tarragona

 

Carilló del Mercat Central de Tarragona

Carilló del Mercat Central de Tarragona

Si esteu per Tarragona visiteu el Mercat Central, cada dia a les 12h i a les 18h surten els personatges de personatges del seguici: del Nano Capità, l’Àliga, el Gegant, la Geganta, la Negrita i el Lleó desfilant al ritme de la melodia del pasdoble “Amparito Roca”, peça emblemàtica i protagonista musical de la Festa Major de Santa Tecla. AQUÍ teniu la fitxa.

 

 

Altres llocs d'interès

 

INSTAGRAM