Què fem?

El Banc Gegant de Vilalba Sasserra

  1. Home
  2. »
  3. El Banc Gegant de Vilalba Sasserra
adreça:
Vilalba Saserra Vallès Oriental (el)
coordenades: 41.645709 / 2.448709

logo princesscamper 64

 

 

 

El banc gegant de Vilalba Sasserra és el segon banc gegant que s'inclou dins del El projecte Big Bench Community Project. Situat als afores del poble en un punt del municipi on es poden gaudir de bones vistes del Montseny. S'hi pot arribar fent un curt passeig.

 

El Banc Gegant de Vilalba Sasserra

Banc Gegant de Vilalba Sasserra

veure ruta wikiloc

Banc Gegant de Vilalba Sasserra

Per arribar-hi haureu de fer una curta passejada de 1,5 Km molt planera per pista. I per pujar al banc podeu fer una gran salt o pujar les escales que teniu en un dels seus costats.

Els colors dels bancs gegants

Banc Gegant de Vilalba Sasserra

El color del banc té una simbologia per al municipi ja que és el dels colors de les colles del poble, el verd de les Serres i el taronja de les Guineus.

El projecte Big Bench Community Project (BBCP)

El Big Bench Community Project va néixer a Itàlia i s'estèn per Europa on de moment ja hi ha 282 instal·lats i 57 més en construcció. Els bancs es situen en diferents punts estratègics per gaudir del paisatge alhora que ajuda a fomenta el turisme local. El projecte neix d'una iniciativa popular, no finançada per cap institució pública, i sense ànim de lucre que busca fomentar el turisme i comerç local. En aquests moment a Catalunya n'hi ha dos de certificat, el de Vilalba Sasserra i el de Sant Jordi de Desvesall. 

Banc Gegant de Vilalba Sasserra

Si aneu a l'enllaç del Big Bench Community Project trobareu tots els bancs identificats i localitzats en un mapa per si us animeu a visitar-los.

 

El bosc màgic dels nans de 30 Passes

Bosc màgic dels nans de 30 passes

Molt a prop teniu una curta excursió que us durà fins el Bosc màgic dels nans de 30 Passes. AQUÍ teniu la fitxa.

 

 

+ activitats al Vallès Oriental

+punts d'interès

 

INSTAGRAM

 

 

etiquetes: