Àrea recreativa Mas de Forès a Alcover

  1. Home
  2. »
  3. Àrea recreativa Mas de Forès a Alcover
adreça:
Alcover, Alt Camp (l')

 

 

 

Àrea recreativa Mas de Forès a Alcover és un indret obert i fantàstic per passar el dia. Des de la mateixa àrea podreu arribar-vos fins el salt del Niu de l'Àliga i resseguir el riu Glorieta. A tocar de l'espai teniu accés a diferents gorgs on us podreu banyar. Disposa d'un parell de zones de pícnic, una a tocar del parc infantil i la resta de taules repartides per la part superior. Per arribar-hi heu de sortir d'Alcover direcció l'ermita del Remei (on hi ha una petita zona de pícnic). Un cop passada l'ermita seguir direcció Mont-ral fins Mas de Forès on a pocs metres hi ha el pàrquing. El pàrquing al Mas de Forès és de pagament.

 

 

Àrea recreativa Mas de Forès a Alcover. Informació

Àrea recreativa de Mas de Forès a Alcover

  • Disposa d'un parell de zones de pícnic, una a tocar del parc infantil i la resta de taules repartides per la part superior. En total hi ha 9 taules de pícnic.
  • Zona de parc infantil amb gronxadors i aparells per a petits i grans.
  • Servei de WC
  • Des d'aquí podeu accedir en pocs minuts als gorgs aptes pel banys.

 

També teniu la possibilitat d'encarregar calçotades i accedir a la zona privada de pícnic gestionada per la Fundació Ginac. Fundació a qui l'ajuntament d'Alcover va adjudicar el contracte per la gestió de la finca municipal de Mas de Forès el seu manteniment i vigilància de l'àrea recreativa i dels edificis annexos.

El pagament del pàrquing es fa servir per fer el manteniment de l'espai.

 

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

Save

Save

Save