Activitats estiu
| |

Màscares fetes amb plats de plàstic

totnens-mascares-plats-plastic11

Avui farem un petit repàs a un dels complements de les disfresses infantils, les màscares. Us mostrarem diferents màscares fetes amb plats de plàstic (també es poden fer amb plats de cartró). Un lleó, un tigre, l’elefant, un gos… o les típiques màscares de Carnaval de Venècia. Els plats de plàstic resulten ideals per fer aquesta manualitat. Són resistents, els podeu pintar, decorar, retallar o fer-los-hi petits  forats per on poder passar la goma per lligar la màscara a la cara.

Màscares fetes amb plats de plàstic

Segurament els nens ja han fet alguna manualitat a classe referent al Carnaval, han preparat la disfressa i la màscara per poder participar a la rua de l’escola. Aquestes màscares, però, es poden fer durant tot l’any, no cal esperar al Carnaval. Si teniu pensat preparar una festa infantil de temàtica d’animals o simplement com a complement de joc per la festa les podeu fer amb l’ajut dels nens.

Els materials que podeu fer servir per les màscares infantils poden ser molt variats. Des de només pintura per decorar o dibuixar la cara a enganxar elements lluents, llana per als cabells, cotó fluix de colors… Cartolines per les orelles o plomes de colors en el cas de les màscares venecianes.

Màscares d’animals per a una disfressa infantil

totnens-mascares-plats-plastic4

Aprofitant els plats i gots de plàstic que decoren la festa infantil s’han fet aquestes boniques caretes d’un gat i un ós.

totnens-mascares-plats-plastic6

Si teniu plats de plàstic grans tipus safata rodona millor, d’aquesta manera podeu fer aquestes caretes d’animals i deixar un bon forat perquè el nen pugui treure la cara. Aquestes màscares se’ls hi ha enganxat un pal i no van lligades a la cara.

totnens-mascares-plats-plastic9
totnens-mascares-plats-plastic2

També podeu retallar mig plat i fer-ne una màscara: un ós panda, un conill, un dinosaure, una gallina, la guineu… fins i tot una careta de monstre.

totnens-mascares-plats-plastic1
totnens-mascares-plats-plastic8

Una safata gran, una mica de pintura, cartolines per les orelles i ja teniu la màscara d’un tigre i amb una mica de llana la careta d’un lleó.

totnens-mascares-plats-plastic5

A vegades només us cal dibuixar la part del morró per obtenir una original careta d’un animal: un porquet, el tigre o un gos.

Caretes d’elefants per a una disfressa infantil

totnens-mascares-plats-plastic12
totnens-mascares-plats-plastic3

Dues maneres diferents i efectives de decorar una màscara d’un elefant.

Mascares de Carnaval fetes amb plats de plàstic

totnens-mascares-plats-plastic10
totnens-mascares-plats-plastic7

Les màscares infantils venecianes són les que donen més peu a la creativitat ja que es poden decorar amb elements i colors molt diversos. Teniu, també, l’opció de fer-los-hi un petit forat per on passar una goma elàstica o simplement enganxar-los-hi un pal per poder-les posar i treure amb la mà.

Bona feina!!!

+disfresses infantils i complements

si voleu veure més disfresses visiteu el taulell de tot nens a Pinterest festes infantils – disfresses  i disfresses de la secció ens divertim

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat