| |

Manualitats: avui fem núvols amb materials diversos

totnens-manualitats-nuvols-pluja5

Avui fem un repàs a algunes de les manualitats on els núvols i les gotes de pluja en són els protagonistes. Per això ens hem passejat per Pinterest i n’hem seleccionat uns quants procurant, com sempre, que siguin senzills de fer amb els nens i de materials que podeu trobar amb facilitat per casa: núvols de coto fluix, oueres, cartró, paper, llana núvols de colors amb cartolines…

Els núvols i també els núvols carregats de pluja són un dels elements decoratius de moda, els podeu trobar en forma d’adhesius de diferents colors i mides, estanteries, coixins, papers pintats, mòbils… I avui us en mostrem uns quants per fer manualitats amb els nens que serveixin per decorar l’habitació infantil o per la decoració d’una festa d’aniversari.

Núvols i pluja de cartolines

totnens-manualitats-nuvols-pluja3

Núvols de cartolina per un mòbil ben vistós i decoratiu. Combineu els colors del núvol i de les gotes de pluja, aquí en tons elegants.

Garlandes decoratives de núvols de paper per a una festa infantil

totnens-manualitats-nuvols-pluja9

Retallar, retallar, retallar i penjar d’un fil. Dos models de garlandes decoratives de núvols i pluja plenes de color. La pluja pot tenir forma de gota o de cor.

totnens-manualitats-nuvols-pluja4

Elegants garlandes de tires de núvols blancs per decorar una festa infantil.

Núvols per decorar una festa infantil

totnens-manualitats-nuvols-pluja12

Mireu quin súper núvol de colors farcit de trossets de papers i d’alegria. També podeu fer un núvol amb globus lligats en forma de núvols i penjar-hi gotes de cartolina.

Creatius núvols de de colors fets amb llanes

totnens-manualitats-nuvols-pluja6

totnens-manualitats-nuvols-pluja2

Tres models de núvols fets amb llana: amb pom-poms, de ganxet o aquest original i bonic quadre.

Elegants núvols per decorar la paret

totnens-manualitats-nuvols-pluja11

totnens-manualitats-nuvols-pluja88

totnens-manualitats-nuvols-pluja10

Gairebé es poden fer núvols de qualsevol material i els podeu fer servir tant per decorar una paret, com en el cas del núvol de tira de llum, el núvol amb feltre i gotes de colors o el núvol fet amb un penjador en forma de núvol i vestit amb llana i pom-poms. També es poden fer núvols per decorar un paquet de regal, crear un original quadre amb retalls d’un mapa, núvols amb botons

Núvols de coto fluix per fer amb els nens

totnens-manualitats-nuvols-pluja7

Núvols de cotó fluix enganxat en una carolina, una manualitat per als més petits. Us hem portat dos models de pluja: una feta amb oueres pintades de blau i una altra retallant gotes de cartolina.

 

Bona feina !!!

totes les fotos les hem trobat a Pinterest

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *