sotagots d'animals
| | |

Manualitats amb tapes de llauna

Ja o sabeu, una manualitats ens pota a una altra i a buscar-ne més. Avui us deixem algunes de les manualitats amb tapes de llauna que hem buscat que ens agraden. Des de sotagots a porta espelmes o mòbils. Recordeu que primer haureu de netejar molt bé la tapa i llimar-la si té una mica de rebava per evitar que vosaltres o els nens es tallin. Per decorar-les podeu utilitzar pintures acríliques, cinta adhesiva de colors, paper per fer una mena de decopage… Tapes de llauna reciclades i decorades.

Manualitats amb tapes de llauna

La majoria de tapes de llauna son de rosca, son les tapes d’un pot de vidre però també n’hi ha d’una llauna. AQUÍ us recordem altres decoracions creatives fetes amb pots de vidre i llauna. Recordeu que si feu servir les tapes dels pots de llauna cal llimar-les molt bé per eliminar la rebava ja que us podríeu tallar.

Porta espelmes amb tapes de llauna

Porta espelmes amb tapes de llauna

AQUÍ teniu el pas a pas. Primer les han pintat i després els hi ha enganxat cintes de roba amb diferents dissenys. Per fer-les més atractives li podeu enganxar cintes washi tape de colors o simplement pintades.

Tapes metàl·liques amb la tècnica decopage

Tapes metàl·liques amb la tècnica decopage

AQUÍ us ensenyen el pas a pas. Podeu fer servir tovallons de paper que ja venen decorats i cola blanca per enganxar-lo.

Sotagots d’animals

sotagots d'animals

Bonics sotagots d’animals fets amb feltre i una tapa de llauna. Només heu de pintar els trets característics de la cara de l’animal dins la llauna. I per acabar-lo de crear retalleu amb feltre la silueta de les orelles i el pèl, si en porta. Una granota, un porquet, un conill, un lleó i un os. Difícil escollir quin ha quedat més bé. AQUÍ teniu el pas a pas.

mussols amb tapes de llauna

Els mussols son d’aquells animals recurrents a l’hora de fer manualitats. Els enormes ulls sempre donen per treballar-los amb diferents materials. Aquí us deixem tres models de mussols, encara que molt semblants tots son diferents.

dibuixem amb un martell!

Una manualitat força divertida és la de dibuixar picant amb un martell i un clau. Podeu fer tot tipus de dibuixos des de flor a siluetes d’animals o sanefes. després les tapes de llauna les podeu utilitzar per fer un mòbil, un penjoll… Adapteu-la a l’edat dels nens.

Més tapes de llauna reciclades i decorades

Tapes de llauna reciclades i decorades

AQUÍ teniu com fer aquest bonic diorama nadalenc amb els retalls d’una foto. I també amb aire nadalenc podeu pintar sobre el tap algun motiu de nadal per penjar a l’arbre.

Tapes de llauna reciclades i decorades
Els mòbils per penjar a l’exterior (o dins de casa) sempre que no us molesti el soroll del metall quan bufa una mica el vent. Podeu pintar i decorar les tapes amb motius diferents i també incorporar-li més penjolls. A la segona foto han fet un joc de buscar parelles on les tapes serveixen de fitxes un cop se li han enganxat parelles de papers decorats (podeu enganxar-hi fotos vostres, d’animals…).

Bona feina!!!

+manualitat reciclant materials diversos

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *