| | |

La nova col·lecció Good Night de Petit Praia

totnens-textil-petit-praia-good-night2

Us presentem la nova col·lecció Good Night de Petit Praia. Es tracte d’un disseny modern i alegre on es combina, amb molta gràcia i  elegància, el blanc, el gris i els tocs negres amb un atractiu groc fluorescent. L’efecte d’incorporar un color tan viu com és el groc fluorescent, lluny de quedar estrident o rar per a la roba i els complements del nadó aporta frescor i modernitat, despertant totes les simpaties. Ens agrada aquest toc fluorescent, però també el disseny divertit de les tres ovelles que l’acompanyen.

Un disseny molt actual centrat en les línies senzilles i modernes de tres simpàtiques ovelles: One, Two, Three que acompanyen els dolços somnis del nadó i que trobarem, en diferents versions, en totes les peces de roba que el petit necessita; roba del bressol, tovalloles de bany, mantes, pitets o en els mini coixins decoratius pel bressol o l’hora del joc. Teixits, acabats de qualitat, disseny i funcionalitat que certifiquen la marca com una de les més reconegudes del sector.

 

totnens-textil-petit-praia-good-night1

totnens-textil-petit-praia-good-night3

totnens-textil-petit-praia-good-night4

Com en totes les col·leccions de la marca, la col·lecció Good Night també inclou els particulars vinils decoratius que us ajudaran a convertir l’habitació del bebè en un espai harmònic i agradable. Els podeu posar com en l’exemple de la foto sobre del canviador o també us quedaran bé en la paret del bressol. Si us agrada el mobiliari especial per a nens també podeu incorporar a l’habitació del bebè la moderna butaca infantil de la col·lecció.

Els complements de la col·lecció Good Night de Petit Praia

totnens-textil-petit-praia-good-night5

Sac portabebès Good Night del Grup 0 , en aquesta foto podeu veure les tres simpàtiques ovelles que acompanyen el nadó quan surt de casa.

totnens-textil-petit-praia-good-night6

Com passa en la resta de col·leccions de Petit Praia podeu trobar tots els complements tèxtil que el nadó necessita ; cistella necesser, pitets pel nadó -en aquest cas en un color groc molt alegre o la versió  en blanc-, coixí antibolcada, protector… o tota la roba de bressol; llençols brodats, llençols, sac nòrdic del bressol, vànova bressol, sacs per dormir…

+info Petit Praia

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *