Festa i cursa de les ciogonyes
|

Festa i Cursa de les cigonyes

21 de maig 2023

Festa de les cigonyes Reserva Natural de Sebes

  • Població: Flix
  • Lloc: Reserva Natural de Sebes
  • Data: 21 de maig 2023
  • Horari: 5 de la tarda
  • Inscripcions pel diploma: AQUÍ
  • Preus:
  • Organitzat: Grup de Natura Freixe

Festa de les cigonyes 2023

La Festa de els Cigonyes és un esdeveniment gratuït que organitza l’associació Grup de Natura Freixe en col·laboració amb l’Ajuntament de Flix. Tot i així, si vols contribuir amb l’entitat i la conservació de la natura al nostre territori, t’animem a fer un donatiu o comprar algun dels nostres productes solidaris el dia de la Festa.

Coneixes Rikus? És un grup de música per a públic familiar amb un munt de cançons plenes d’energia, bon rotllo i optimisme!

Diploma per  a tots els nens nascuts l’any 2022

Ompliu el formulari per poder inscriure els nadons nascuts durant el 2022 que vulguin rebre el diploma de la Festa de les Cigonyes de la Reserva Natural de Sebes. El diploma es podrà recollir de manera presencial el mateix dia de la Festa.

Mou-te per la natura! Cursa de les cigonyes

Amb la Cursa de les Cigonyes integrem la pràctica esportiva en un espai natural protegit. Aquest any celebrem la seua novena edició i, a més, ho fem a través de l’altruisme i la solidaritat, ja que tots els beneficis recaptats es destinaran a un projecte de conservació ambiental a la Reserva Natural de Sebes per tal d’afavorir hàbitats i espècies d’interès i la preservació d’aquest espai natural protegit.

Escull entre l’itinerari de 5 o 10 quilòmetres i mou-te per la natura!

Reserva Natural de Sebes

passeres i miradors flix

La Reserva Natural de Sebes és un dels espais naturals més importants de les Terres de l’Ebre. Conjuntament amb el Meandre de Flix. Ocupa una superfície de més de 250 hectàrees de zones d’aigües lliures, aiguamolls, boscos de ribera, illes fluvials i galatxos. La gran diversitat d’hàbitats que acull la Reserva fa que sigui un punt important per a la conservació de la biodiversitat, tant de fauna com de flora i vegetació. Algunes de les espècies presents a la Reserva, estan catalogades com a escasses o molt rares a Catalunya, o fins i tot com a endemismes.

+info Grup de Natura Freixe

veure + Fires i festes

+ AGENDA D’ACTIVITATS

INSTAGRAM

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *