Exposició Sharks de National Geographic
|

Exposició Sharks de National Geographic

Exposició Sharks de National Geographic

del 28 de juny al 31 de juliol 2022

 

Exposició Sharks de National Geographic a Barcelona

  • Població: Barcelona
  • Lloc: Plaça Catalunya 16 – Movistar Centre
  • Data: del 28 de juny al 31 de juliol 2022
  • Horari:de dilluns a dissabte: 9.30 a 21.00
  • Preus: accés gratuït
  • Organitzat:  Movistar i National Geographic

Exposició Sharks de National Geographic 2022

Gaudiu d’una expossició sorprenent i capbusseu-se amb taurons tigre, taurons blancs, taurons oceànics i taurons mako d’aleta curta… El repte és tant sorprendre com admirar aquests fascinantants animals. Coneixeu l’hàbitat de cada espècie i les amenaces a què s’enfronten. S’estima que cada any són peixos o caçats al voltant de 100 milions d’exemplars de taurons, encara que la xifra podria ser més gran –sobretot pel valor de les seves aletes–, i per això rau el perill d’extinció d’aquesta espècie.

Exposició Sharks de National Geographic

50 fotografies i vídeos de taurons de Natural Geographic

La mostra, que reuneix 50 fotografies i vídeos, és només una part del resultat de les més de 10.000 hores que Skerry ha passat en exploracions sota l’aigua.

Amb aquesta sèrie fotogràfica, a més d’intentar captar la major varietat de taurons als seus hàbitats, expressa el seu compromís amb la conservació d’aquesta espècie i dels oceans. Oferint al públic una mirada diferent com a ésser vius que son cal respectar i valorar en comptes de denigrar-los i témer-los.

Exposició Sharks de National GeographicL’exposició permetrà conèixer les propostes de conservació dels oceans del Projecte Pristine Seas , una de les iniciatives clau de National Geographic per protegir el medi ambient.

L’exposició ha estat impulsada al costat de l’ ecòleg marí Enric Sala , explorador resident de National Geographic.. Aquesta iniciativa fa possible identificar, estudiar i ajudar a protegir els darrers llocs salvatges de l’oceà. Gràcies a l’exploració, la recerca i la divulgació científiques, així com l’anàlisi econòmica i política, s’han aconseguit identificar reserves marines del nostre planeta on la vida pugui desenvolupar-se amb plenitud, per poder protegir-les i gestionar-les de manera eficaç i assegurar-ne la conservació a mig i llarg termini.

Una exposició apte per al públic familiar i tot el públic en general.

 

+info National Geographic

+ Exposicions Temporals

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *