totnens-viatges-records4

Perdoneu, NO volem xafar les vacances parlant de la tornada quan, la majoria encara no les heu ni començat. Es tracta simplement de ser previsor, d’avisar-vos per si després, a la tornada, voleu fer una manualitat de com guardar els records de vacances. Per això heu de recollir, guardar o anotar el que després voleu fer servir com a record d’uns dies formidables d’estiu.

 

Com guardar els records de vacances

Una de les coses que podeu fer, sense haver de recollir ni guardar res, és la d’enviar-vos postals dels llocs que visiteu. Sí, les típiques postals de ciutats, platges, museus o llocs on aneu. Ara ho podeu trobar una mica cursi, però quan torneu a casa us aniran arribant a poc a poc, o totes de cop, depenen del servei de correus i, segur que us fa gràcia. Després en podeu fer un collage, emmarcar, folrar una caixa…

Recollir i guardar objectes per fer-ne manualitats de records de vacances 

totnens-viatges-records3

Per als més sentimentals guardeu els tiquets i les entrades de tot el què visiteu. després sempre ho podeu reunir i emmarcar o posar-jo a dins d’un pot de vidre, convertint-lo en un objecte decoratiu.

totnens-viatges-records5

totnens-viatges-records2

Un popurri d’objectes com ara fotos, petxines, sorra, entrades, petits regals de record… en podeu fer un quadre decoratiu, o un divertit pot de records.

 

totnens-viatges-records1Com guardar els records de vacances o d’una sortida al bosc

També podeu recollir un mateix, objecte que per el motiu que sigui us atrau força o, en feu col·lecció. A la foto podeu veure una varietat de pinyes recollides durant un viatge. Guardeu la localització i les dates, després en podreu fer una manualitat o emmarcar-les.

 

totnens-viatges-records6

Marcs amb fondària que admeten objectes com ara petites petxines, troncs, fotos… recordeu anotar la data i el lloc. La manualitat del mapa ens ha agradat molt. Una manualitat de cosir el recorregut fet durant les vacances amb llana.

Recordeu que no fa falta anar lluny per gaudir d’un lloc o per trobar objectes que ens agradin. El que fa que un lloc sigui especial són totes les sensacions que ens ha inspirat. I, la millor manera de gaudir dels records és precisament gaudint-ne quan hi som.

 

Bona feina, bons records !!!

+ manualitats per a nens

totes les fotos els hem trobat a Pinterest