Com decorar i pintar agulles d'estendre

Hi ha determinats articles o materials que es tenen per casa que resulten prou adequats per fer manualitats. Avui us mostrem com decorar i pintar agulles d’estendre de manera decorativa i divertida. Podeu comprar les pinces de color natural, tenyides o, reciclar algunes de les que tingueu per estendre la roba. Millor escolliu-les de fusta que us aniran més bé tant per dibuixar amb retoladors o pintura com per enganxar-hi cintes adhesives, una foto o el mapa d’on heu anat les últimes vacances.

Hem fet una petita tria d’agulles decorades i pintades. Us heu de fixa amb la tècnica o els materials utilitzats més que en la mateixa decoració. Retoladors, pintures, agulles tenyides, cintes washi tape decorades, fotos… També podeu veure manualitats amb agulles d’estendre aquí o com fer originals pinzells amb agulles d’estendre

 

Com decorar i pintar agulles d’estendre. Personatges

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Fent servir la forma de l’agulla es poden pintar o dibuixar personatges de Nadal, personatges coneguts, un equip de futbol… Fixeu-vos en el primer exemple, la Caputxeta Vermella i el Llop pintats en una agulla d’estendre.

Amb un simple retolador permanent es pot dibuixar la cara de qualsevol personatge.

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Aprofitant la forma d’aquestes agulles de fusta es poden pintar els nens de la classe, la família, els amics…

 

Decorar agulles d’estendre de manera original

Es pot fer un trencaclosques amb diferents agulles d’estendre. Aquí us hem portat dos models, amb un tros de mapa i amb una foto antiga. Si li poseu un petit imant les podreu penjar a la nevera.

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Decoració marina d’unes quantes agulles. Pintar les agulles en diferents tonalitats blaves. Un cop eixutes dibuixar o enganxar un adhesiu d’algun animal marí. Podeu escollir qualsevol temàtica, la gràcia rau tant en el color triat com en els mini animals o personatges a joc.

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Creatives agulles. Per pintar tota l’agulla es recomana primer treure el ferro, un cop decorada es pot tornar a posar. Aquestes també porten un petit imant.

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Es pot aprofitar la decoració per escriure alguna cosa. En aquest cas els dies de la setmana, així penjades a la nevera podeu posar-hi papers recordatoris del que heu de fer.

 

Animals en una agulla d’estendre

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Originals i bonics animals àrtics en una agulla d’estendre. Pinteu l’agulla de blanc i després, amb pocs elements creeu els animals: mussol, ratolí, guineu…

Com decorar i pintar agulles d'estendre

Fa temps que hem vist aquestes decoracions, tant d’animals com d’objectes. Podeu partir de la idea i fer la vostra propia creació. Ens la mostrareu???

Si voleu mireu els animals fets a partir d’una agulla d’estendre que fa temps us varem portar. O aquest singular trencaclosques de cada animal les seves potes.

 

Tenyir agulles d’estendre de fusta

Com decorar i pintar agulles d'estendre

La majoria d’agulles de fusta són de color natural i us poden servir per després tenir una base clara per dibuixar o pintar. Si necessiteu agulles de fusta de colors sempre les podeu tenyir primer. Al mercat se’n poden trobar ja tenyides.

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb agulles d’estendre a Pinterest

 

 

Save

Save

Save

Save

Save