| | |

Cada animal les seves potes

totnens-aprenem-potes-animals3

veure font original

Ens agraden les manualitats que serveixen tant per aprendre com per jugar i aquesta té una mica de tot. Cada animal les seves potes. En aquesta manualitat el nen aprèn a distingir les característiques físiques de cada animal, els colors del cos, les potes i la cua. Un joc que, depenent de l’edat dels nens, podeu complicar amb molts animals, posant normes, marcant un temps…  Als més petits els servirà per treballar la part motora de les mans al obrir les agulles d’estendre i per jugar, després, amb els animals que han fet aparèixer.

Cada animal les seves potes

Per fer que aquesta manualitat o joc sigui més durador i el nen el pugui fer servir tantes vegades com vulgui s’han fet servir goma eva per retallar les siluetes de cada animal, si no en teniu ho podeu fer amb cartolina. Utilitzeu retoladors permanent per dibuixar-hi els animals.

totnens-aprenem-potes-animals2

En l’exemple només podem veure tres animals: una girafa, una zebra i un porquet. Evidentment, quants més animals feu millor. Més complicat els hi serà als nens trobar les potes i la cua de cada animal i més bé s’ho passaran. Cal escollir animals que tinguin elements característics, fixeu-vos amb les ratlles de la zebra, les taques de la girafa o el color de porquet. Segur que els nens troben més animals per fer i treballar. Una guineu, l’elefant, un tigre, un dinosaure… també podeu recorre a les aus i lligar les potes amb els colors de les plomes.

totnens-aprenem-potes-animals1

La imaginació dels nens pot fer aparèixer animals com els de la foto. Porquets amb potes de zebra o una zebra amb potes plenes de taques.

Podeu ampliar la manualitat decorant una caixa de cartró per posar-hi totes les peces un cop els nens ja no hi juguen.

 

Bona feina!!!

Bon aprenentatge!!!

+ manualitats d’animals

Entrada similar